FOLLOW US: facebook twitter

“Έργα και ημέρες” του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην Ηλεία

Ημερομηνία: 11-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32628″ img_size=”full”][vc_column_text]Χορτάτος έφυγε από την Ηλεία ο υπουργός Οικονομικών… Βλέπετε πέρασε για μεσημέρι την Κυριακή από τα “Μαγούλιανα” στην Αμαλιάδα, πριν αναχωρήσει για κοινωνική του επίσκεψη σε κηδεία φιλικού του προσώπου στα ορεινά της Αχαΐας… (φωτογραφία Μαγούλιανα@facebook)

 

Απόλαυσε χαλαρά τις διακοπές του

Πραγματικά σε ρυθμούς διακοπών κύλησε η παραμονή του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην Ηλεία απο την Παρασκευή έως την Κυριακή. Ο “Τσάρος” της Ελληνικής Οικονομίας μετά την εξασφάλιση της δόσης στο ESM είπε να πάρει μια ανάσα στο νομό συνοδευόμενος πάντα από το Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Θοδωρή Μιχόπουλο.

Παραλία Κουρούτας, Σάββατο απόγευμα, ο κ. Τσακαλώτος πάει στο bar για ένα drink  (φωτογραφία Δημήτρης Φωτόπουλος@facebook)

 

Η βάση του ήταν ο Άγιος Αντρέας όπου διέμεινε εκεί με την οικογένειά του, χωρίς ωστόσο να περιοριστεί εκεί, αφού έκανε και τις εξορμήσεις του στην Κουρούτα και την Αμαλιάδα.

O υπουργός Οικονομικών έπαιξε ρακέτες στην παραλία Κουρούτας και αποδείχθηκε δεινός παίκτης! (φωτογραφία Τάσος Κοροντζής@facebook)

 

Έτσι ο φακός είδε σε πολλά σημεία τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ενώ όπως μάθαμε ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα την παραμονή του στην παραλία της Κουρούτας και στη ‘Στροφή του Κότσιφα’, όπου πέρα από το φαγητό, απόλαυσε για αρκετές ώρες την παραλία παίζοντας beach volley και ρακέτες, οικογενειακώς και με άλλους παραθεριστές, ως ένας απλός πολίτης και λουόμενος, χωρίς να κρύβεται από κανέναν και εννοείται χωρίς… σωματοφύλακες!

Αν νομίζατε πως ο υπουργός Οικονομικών θα γλίτωνε από τον γνωστό οικονομολόγο Αργύρη Σαλπέα είστε γελασμένοι… Στου Βρυνιώτη, τον “στρίμωξε” και περιμένουμε τις αποκαλύψεις του Αργύρη για τα όσα ειπώθηκαν… (φωτογραφία Τζίμης Οικονομίδης@facebook)

 

Απλός και καταδεχτικός, μίλησε σε όλους όσους τον χαιρέτισαν, απέφυγε όμως τις πολιτικές συζητήσεις και τις πολιτικές επαφές.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot