FOLLOW US: facebook twitter

Έπεσε η αυλαία για την «Γκόλφω»!

Ημερομηνία: 14-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

theatriki-pyrgou-golfo4

Συγκίνηση για την τελευταία παράσταση από τους συντελεστές της Θεατρικής Ομάδας Πύργου  που ξεδίπλωσαν τα συναισθήματά τους

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, φράση κλισέ θα μου πείτε, όμως είναι η φυσική κατάληξη των πραγμάτων.  Γι αυτό και σημασία έχει πάντα  το… ταξίδι που πρέπει να το απολαύσεις. Και για την Θεατρική Ομάδα Πύργου, που το βράδυ της Κυριακής έριξε «αυλαία» στην «Γκόλφω» της, το ταξίδι από την αρχή ως το τέλος ήταν ανεπανάληπτο!  Με πλούτο εμπειρίας και ακόμα περισσότερο με πλούτο συναισθημάτων και για τους ίδιους τους συντελεστές της παράστασης που με περίσσια συγκίνηση άφησαν  προχθές το βράδυ το θεατρικό σανίδι του Απόλλωνα, αλλά και για το κοινό, αφού η παράσταση εισέπραξε διθυραμβικά σχόλια και αγαπήθηκε ιδιαίτερα, ανεβάζοντας πολύ τον πήχη. Η «Γκόλφω» του Σπυρίδωνα Περεσιάδη σε σκηνοθεσία της Ευανθίας Στιβανάκη που «τραγούδησε» έναν προδομένο έρωτα με τραγική κατάληξη, χαρίζοντας υπέροχες στιγμές σε όλους,  ανανεώνει πλέον το ραντεβού της για το καλοκαίρι  με κάποιες εμφανίσεις σε  ανοιχτά θέατρα.

Η σελίδα της Θεατρικής Ομάδας Πύργου στο facebook, όλο το διάστημα των παραστάσεων, πλημμύρισε από επαινετικά σχόλια θεατών και φίλων της, αλλά και από σχόλια και ευχαριστίες των ηθοποιών και συντελεστών που φανερώνουν ότι η «Γκόλφω» έγραψε στην ψυχή τους με μελάνι ανεξίτηλο:

Μαρία Ζάγκλη Όταν τα όνειρα μας γίνονται πραγματικότητα αισθανόμαστε ότι θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας στήριξαν με το χειροκρότημα τους μικρούς και μεγάλους φιλους μας όπως επίσης κ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που όλα αυτά τα 22 χρόνια μας στηρίζουν!!!!!! εκ μέρους της Ομάδας μας για την τελευταία μας παράσταση!!!!Ραντεβού το καλοκαίρι

Γιώργος Αγγελόπουλος Οι παραστάσεις της ΘΟΠ ολοκληρώθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι ηθοποιοί αλλά και όσα μέλη βοηθήσαμε στο ανέβασμα της “Γκόλφως” σάς ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή σας

Σταύρος Ρομποτής Ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί η “Γκόλφω” μας. Μας δίδαξε πολλά και μπήκε στις καρδιές μας για πάντα. Σας ευχαριστούμε πολύ για την μαζική προσέλευση και το ζωηρό χειροκρότημα. Πιστεύουμε πως σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Να είμαστε όλοι καλά, για να μπορούμε να προσφέρουμε ο,τι μπορούμε σε αυτόν τον τόπο. Συνεχίζουμε πιό δυνατοί απο ποτέ ! Θ.O.Π = οικογένεια.

Νάνσυ Τζανετοπούλου Ο έρωτας του Τάσου και της Γκολφως μπορεί να τελείωσε άδοξα για εκείνους αλλα νομίζω για ολους εμάς τέλειωσε ένδοξα!Τα συναισθήματα φέτος ήταν πολύ όμορφα και έντονα. Οι απαιτήσεις μεγάλες αλλα χαιρόμαστε πολύ που οι κόποι μας αναγνωριστηκαν και υπήρξε πολυ μεγάλη αποδοχή απο τον Κόσμο!!Αγαπήσαμε πολύ την αυτήν την παράσταση. Προσωπικά ενιωσα πολλές φορές μαγικά, και μέσα απο την εκτέλεση του ρόλου μου αλλά και βλέποντας στα βλέμματα των θεατών την τεραστια ικανοποίηση απο την παράσταση. Ευχαριστούμε πολυ  όλους όσους ήρθατε! Ευχαριστώ θερμά όλα τα μελη της Ομάδας μου, την σκηνοθέτη μας Ευανθία Στιβανάκη  και όλους όσους συνεργαστήκαμε!

Ανδρέας Βούλτσος Tην αγαπήσαμε τη Γκόλφω, τη λατρέψαμε. Μας δίδαξε αγάπη και συγχώρεση. Την αγάπησε και ο κόσμος που γέμιζε ασφυκτικά για ένα μήνα το θέατρο..Αυλαία απόψε… η Γκόλφω θα ζει μέσα μας για καιρό ακόμα..Πολλά συναισθήματα…Ευχαριστώ τη νέα μου θεατρική Ομάδα που με έκανε να αισθανθώ κομμάτι της από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ τη σκηνοθέτη μας κα Στιβανάκη για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου που έκαναν τον κόπο να έρθουν για να μας δουν..Σας ευχαριστώ όλους..”Είναι η αγάπη…”

Αναστασία Ρομποτή Η αποψινή τελευταία παράσταση είναι ιδιαίτερη για εμάς…αποχαιρετούμε το χαρακτήρα που ο καθένας μας έπλασε αρχικά στη φαντασία του και κατόπιν του έδωσε σάρκα, οστά, ψυχή…Προσωπικά νιώθω ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω αυτό το μαργαριτάρι της νέας ελληνικής δραματουργίας και να συμμετάσχω στην παράσταση αυτή, να ενσαρκώσω τη Σταυρουλα, την όποια και λάτρεψα απο την πρώτη ανάγνωση…Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε την προσπάθεια μας με τόση αγάπη!!!

Την Θεατρική Ομάδα Πύργου θα διαδεχθεί τώρα στην σκηνή του Απόλλωνα η Ομάδα θεάτρου ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ με το έργο «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» σε απόδοση- σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος