FOLLOW US: facebook twitter

Ένα δώρο, μια λαμπάδα, ένα παιδικό χαμόγελο…: Άνοιξε τις πύλες του το Πασχαλινό μπαζάρ του Χαμόγελου του Παιδιού στον Πύργο

Ημερομηνία: 02-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ανοιχτά έως και Μ. Τετάρτη  4 Απριλίου 2018 στο διοικητήριο Ηλείας

Τις πύλες του άνοιξε από την Παρασκευή το πρωί στο φουαγιέ του συνεδριακού κέντρου της ΠΕ Ηλείας, το καθιερωμένο Πασχαλινό παζάρι  από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που για μια ακόμα χρονιά το φετινό Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να το επισκεφτούν, να αγοράσουν χειροποίητα είδη και λαμπάδες και να στηρίξουν με τον τρόπο αυτό τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού. Τα παιδιά που στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια το Χαμόγελο και τα σπίτια και Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας, με στόχο να τους χαρίσει πραγματικά ένα χαμόγελο μέρες Λαμπρής. Το Πασχαλινό μπαζάρ του Χαμόγελου θα παραμείνει ανοιχτό έως και την Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου και ώρες 9:30-14:30 & 17:30-21:00 για τα ψώνια του καταναλωτικού κοινού.

Στο πασχαλινό bazaar του Πύργου μπορείτε να βρείτε ωραίες χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, στεφάνια, καλαθάκια, πολλά Πασχαλινά διακοσμητικά για το σπίτι και δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη! Όπως μας είπαν χθες, εθελοντές του Χαμόγελου που μας περιμένουν στο μπαζάρ του Πύργου, από την πρώτη μέρα που άνοιξε τις πύλες του, είναι αρκετός ο κόσμος που το έχει επισκεφθεί και ευελπιστούν να κορυφωθεί η κίνηση έως και την Μ. Τετάρτη. Οι τιμές όλων των ειδών είναι πολύ προσιτές, σχεδόν συμβολικές θα λέγαμε και εκείνο που έχει σημασία είναι ότι με την επιλογή οποιουδήποτε είδους, ο καθένας από εμάς έχει συμβάλλει στην κοινωνική προσφορά του Οργανισμού.

Κι αν δεν βρεθείτε στο Πασχαλινό bazars γιατί μπορεί να είστε μακριά, μπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού στο e-shop https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/paschalina/ ή επικοινωνώντας 26210-81040.

Περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελό του Παιδιού» στον Πύργο,
26210-81040, pyrgos@hamogelo.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος