FOLLOW US: facebook twitter

Ένα «γλυκό» ταξίδι έλαβε τέλος…: Αυλαία για το ιστορικό ζαχαροπλαστείο «Αστόρια» μετά από 40 χρόνια

Ημερομηνία: 15-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Αποχαιρετιστήρια γιορτή διοργανώνουν σήμερα στις 6 το απόγευμα οι ιδιοκτήτες του για όλον τον κόσμο

Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ζαχαροπλαστεία του Πύργου, ταυτισμένο με την ιστορία της πόλης και σημαντικό κεφάλαιο για την επιχειρηματική της δραστηριότητα, το όνομά του λόγω της θέσης του υπήρξε ακόμα και σημείο των… ραντεβού της εφηβείας μας, το ζαχαροπλαστείο ΑΣΤΟΡΙΑ ολοκληρώνει το ταξίδι του εδώ, μετά από 40 χρόνια συνεχούς λειτουργίας! Από σήμερα, τελευταία μέρα της λειτουργίας του, θα παραμείνει για όλους τους Πυργιώτες μια γλυκιά ανάμνηση.

Οι ιδιοκτήτες της “Αστόρια” με τις οικογένειές τους το 1978.

 

Το ίδιο και για τους ιδιοκτήτες της και τις οικογένειές τους, τα αδέλφια Γιάννη, Παναγιώτη και Βασίλη Αλεξανδρόπουλο που από το 1978 έως σήμερα, έδωσαν όλη τους την ψυχή για την «Αστόρια» και μερικά από τα πιο ωραία γλυκά του Πύργου που συνόδεψαν τις ξεχωριστές στιγμές μας. Γιορτές, γάμους, βαφτίσεις, εκδηλώσεις, Χριστούγεννα, Πάσχα, με ξεχωριστά γλυκά εδέσματα και βεβαίως με το πιο ζεστό τους χαμόγελο. Εξαιρετικοί επιχειρηματίες, εργατικοί και πολύ περισσότερο «άνθρωποι».  Δημιούργησαν ωραίες οικογένειες, μεγάλωσαν μέσα στους χώρους του ζαχαροπλαστείου τα παιδιά τους για να μην λείψουν ώρα από τη απαιτητική δουλειά που τους ήθελε εκεί από τα χαράματα μέχρι τα μεσάνυχτα, Χριστούγεννα, Πάσχα, γιορτές, χωρίς ποτέ να βαρυγκωμήσει κανείς τους, εκτιμώντας την αγάπη και την προτίμηση του κόσμου.

Σήμερα οι ίδιοι, μετά από 40 χρόνια, αποχαιρετούν συγκινημένοι την επιχείρησή τους.

 

Με περίσσια συγκίνηση και με μια μικρή ανακοίνωση που περικλείει όμως μεγάλα συναισθήματα, ενημερώνουν και ευχαριστούν όλον τον κόσμο που τους προτίμησε αυτά τα 40 χρόνια και που συχνά ταξίδεψε τα γλυκά τους όχι μόνο σε όλη την Ηλεία, αλλά σε όλη την Ελλάδα, ότι σήμανε το τέλος του ταξιδιού για την «Αστόρια».

Συγκινησιακά φορτισμένοι όπως λένε επειδή κάτι τελείωσε, χαρούμενοι όμως και περήφανοι γιατί συνέβη!

Το στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του ζαχαροπλαστείου το 1978.

 

«Όλα τα όμορφα και γλυκά πράγματα – επισημαίνουν μεταξύ άλλων οι ιδιοκτήτες του ζαχαροπλαστείου- έχουν δυστυχώς κάποια στιγμή και ένα τέλος! Το γλυκό μας ταξίδι ξεκίνησε το 1978, όταν τα τρία αδέλφια  Γιάννης, Παναγιώτης και Βασίλης, ανέλαβαν τα ηνία του ζαχαροπλαστείου «ΑΣΤΟΡΙΑ» από τους ιδρυτές της, Βασίλη και Αποστόλη Αποστολόπουλο.  Μέσα από την καθημερινή δουλειά, την αγάπη, την αφοσίωση και τον σεβασμό προς τον πελάτη καταφέραμε να σας γλυκάνουμε καθημερινά  και να σας προσφέρουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί εσείς κάνατε την «ΑΣΤΟΡΙΑ» ένα μεγάλο κεφάλαιο για την κοινωνία του Πύργου. Γιατί εσείς από όλα τα μέρη του νομού Ηλείας στηρίξατε την προσπάθειά μας, γιατί εσείς μας εμπιστευθήκατε να γλυκάνουμε τους δικούς σας ανθρώπους, σε πάρα πολλά μέρη της Ελλάδας!»

Μάλιστα, τα αδέλφια Αλεξανδρόπουλου και οι οικογένειές τους, θέλοντας να δώσουν έναν πανηγυρικό τόνο και ένα χαρούμενο τέλος στο κλείσιμο της «Αστόρια», σήμερα στις 6 το απόγευμα, διοργανώνουν μια αποχαιρετιστήρια γιορτή στο ζαχαροπλαστείο για όλον τον κόσμο, για να ευχαριστήσουν με τον δικό τους τρόπο όσους τους προτίμησαν αυτά τα 40 χρόνια.  Τα κατακόκκινα μπαλόνια φιγουράρουν στην είσοδο του ζαχαροπλαστείου, το εργαστήριό τους έχει πάρει «φωτιά» και ετοιμάζουν για όλους εμάς, την πιο ωραία τους εκδήλωση. Ραντεβού στις 6, στην «Αστόρια», όπως παλιά…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος