FOLLOW US: facebook twitter

Έκλεισε το κυλικείο του Νοσοκομείου Πύργου-Προσφορές μέχρι και αύριο για τη μίσθωση του

Ημερομηνία: 20-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53145″ img_size=”full”][vc_column_text]«Έκλεισε» το κυλικείο στο Νοσοκομείο του Πύργου μετά την αποχώρηση της εταιρείας που είχε αναλάβει τη λειτουργία του καθώς αδυνατούσε να ανταποκριθεί με τα σημερινά δεδομένα στο υψηλό ενοίκιο μίσθωσης που κατέβαλε. Η εταιρεία, είχε «κερδίσει» τον πλειοδοτικό διαγωνισμό που είχε γίνει προ δεκαετίας ωστόσο λόγω της οικονομικής κρίσης, είχε ζητήσει μείωση του ενοικίου, κάτι ωστόσο, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν προβλέπονταν από τη διαδικασία.

Αν και το Δ.Σ. πρότεινε μείωση του μισθωτηρίου έως ότου διενεργηθεί νέος Διαγωνισμός μίσθωσης του, οι εκπρόσωποι της εταιρείας δήλωσαν αδυναμία και έτσι, το σαββατοκύριακο, το κυλικείο έκλεισε, με το προσωπικό να απομακρύνει τον εξοπλισμό.

Η προκήρυξη του νέου διαγωνισμού μίσθωσης του κυλικείου δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, με μηνιαίου τίμημα 10.000 ευρώ. ΟΙ προσφορές θα υποβάλλονται μέχρι και αύριο Τρίτη στις 2 το μεσημέρι στο Γραφείο Προμηθειών του Νοσοκομείου Πύργου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot