FOLLOW US: facebook twitter

Έκθεση ομορφιάς και κοσμετολογίας: Σάρωσαν τα βραβεία οι Ηλείοι κομμωτές

Ημερομηνία: 14-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Οι Ηλείοι κομμωτές, μέλη του Σωματείου Καταστηματάρχων Κουρέων – Κομμωτών Ν. Ηλείας,  σάρωσαν στην κυριολεξία τα βραβεία, στον πανελλήνιο διαγωνισμό κομμωτικής που έγινε στην Αθήνα το διήμερο 10-12  Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της μεγάλης έκθεσης ομορφιάς και κοσμετολογίας 2η cosmetics show. Μια πολύ μεγάλη διακριση, αν φανταστεί κανείς ότι συνολικά οι διαγωνιζόμενοι ήταν 780 από όλη την Ελλάδα!

Από την Ηλεία στον Πανελλήνιο διαγωνισμό κομμωτικής τέχνης, πήραν μέρος οι Ιωάννα Κονδύλη, Γιάννης Γαβρηλόπουλος, Θεώνη Λιβέρη, Γιώτα Βένδρα, Σάκης Νιάρχος και Γαβριέλα Λαμπροπούλου.

Την πρώτη θέση στην κατηγορία Total look γυναικών ολοκληρωμένο σύνολο μόδας, κέρδισε η Ιωάννα Κονδύλη. Εδώ με τον σύζυγό της Γιάννη Διονυσόπουλο πρόεδρο του Σωματείου κομμωτών Ηλείας.

 

Έτσι, σε ότι αφορά τους Ηλείους διαγωνιζόμενους, την πρώτη θέση στην κατηγορία Total look γυναικών ολοκληρωμένο σύνολο μόδας, κέρδισε η Ιωάννα Κονδύλη.

Δεύτερος στον πανελλήνιο διαγωνισμό στην κατηγορία ελεύθερα μακριά μαλλιά, αναδείχθηκε  ο  ταλαντούχος κομμωτής Γιάννης Γαβρηλόπουλος.
Τρίτη θέση κατέκτησε η Θεώνη Λιβέρη στην κατηγορία βραδινό Γυναικείο μεγάλων.

Από την Ηλεία συμμετείχαν συνολικά 6 διαγωνιζόμενοι κομμωτές, που πραγματικά διακριθηκαν για τα υπέροχα χτενίσματά τους και το ταλέντο τους, ενώ από την περιοχή μας ήταν και τα μοντέλα που χτένισαν, όπως και η αισθητικός Ελισάβετ Στούφη από τον Πύργο την οποία ευχαρίστησε ιδιαίτερα ο πρόεδρος κ. Γιάννης Διονυσόπουλος γιατί συμμετείχε αφιλοκερδώς, μακιγιάρισε όλα τα μοντέλα των Ηλείων διαγωνιζόμενων και παρέμεινε στην Αθήνα μαζί τους όλο το διήμερο.

Ο κ. Διονυσόπουλος ευχαρίστησε και όλους τους διαγωνιζόμενους και τα μοντέλα τους και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις μεγάλες επιτυχίες των κομμωτών μελών του Συλλόγου της Ηλείας. Όπως ανέφερε μιλώντας στην Πρωινή, πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διάκριση, άμα σκεφτεί κανείς ότι κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από 780 διαγωνιζόμενους. Μάλιστα συμπλήρωσε ότι οι πρώτοι από κάθε κατηγορία, θα συστήσουν πλέον την Εθνική ομάδα κομμωτών Ελλάδας που θα συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκούς και διεθνείς διαγωνισμούς κομμωτικής τέχνης, ανάμεσα τους οποίους θα είναι και η Ιωάννα Κονδύλη.

H 2η cosmetics show διοργανώνεται για δεύτερη φορά και περιελάμβανε τομείς για: Αισθητική, Μακιγιάζ, Μανικιούρ – Πεντικιούρ, Ποδολογία, Κομμωτική, Spa, Μασάζ, Εναλλακτικές θεραπείες, Tattoo, Διαιτολογία, Ιατρική Αισθητική, Φαρμακεία, Φυσιοθεραπεία & Γυμναστική.

Επίσης στο πλαίσιο της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε και ο  πανελλήνιος διαγωνισμός κομμωτικής τέχνης που διοργάνωσε η ΚΟΚΚΚΕ-Κλαδική Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος