FOLLOW US: facebook twitter

Άσκησε έφεση ο Αστέρας

Ημερομηνία: 05-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση από την Εφέσεων

Χθες το πρωί  άσκησε έφεση ο Αστέρας κατά της πρωτόδικης απόφασης της Π.Ε. της ΕΠΟ για το διακοπέν παιχνίδι με τον Ηρόδοτο. Οι άνθρωποι του Αστέρα προσκόμισαν το υπόμνημά τους στην Επιτροπή Εφέσεων, η οποία θα κληθεί να αποφανθεί για την τύχη του αγώνα. Η Επιτροπή Εφέσεων, αναμένεται να αποφασίσει για το θέμα μέσα σε διάστημα περίπου οκτώ ημερών, αλλά δεν αποκλείεται να αργήσει η έκδοση της απόφασης ακόμα περισσότερο. Πάντως, μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας η Επιτροπή αναμένεται να έχει αποφανθεί. Έφεση για τα γεγονότα του παιχνιδιού Αστέρας-Ηρόδοτος, έχει ασκήσει και η πλευρά του Ηροδότου, η οποία θεωρεί βαρύτατες τις τιμωρίες στους ανθρώπους του τεχνικού της επιτελείου (ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα έξι μηνών στον προπονητή Μανώλη Παπαματθαιάκη και στο βοηθό του Ανδρέα Ξυδάκη), οι οποίοι ενεπλάκησαν στα επεισόδια.

Ο αμαλιαδίτικος σύλλογος, αν δεν αλλάξει κάτι και παραμείνει τρίτος στο Νότιο Όμιλο,  για να ανέλθει στη Football League, ελπίζει στο να μη συμμετάσχει  σε αυτή κάποια ομάδα, έστω μία. Κι αυτό διότι είναι πρώτος επιλαχών. Είναι πέμπτος συνολικά από τις 8 ομάδες  των πλέι-οφ, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον τρίτο στο Βόρειο Όμιλο, Τηλυκράτη και δη στη διαφορά τερμάτων.

Σε διακοπές οι παίκτες

Κατά τα άλλα, στον Αστέρα οι παίκτες έχουν ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ένας-ένας οι ποδοσφαιριστές αναχωρούν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα που πέτυχαν μέσα στο γήπεδο (μην ξεχνάμε ότι μέσα στο γήπεδο ο Αστέρας Αμαλιάδας κέρδισε την άνοδο) και βέβαια περιμένουν τις εξελίξεις στα εξωαγωνιστικά «μέτωπα» για να μάθουν και την τύχη που θα έχει η ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος