FOLLOW US: facebook twitter

Άνοιξη και τέχνη σε ένα χώρο αναμνήσεων!: Εγκαινιάζεται την Πέμπτη η έκθεση ζωγραφικής της Γεωργίας Καραχάλιου στο Lila’ s House of Art and Collectibles στον Πύργο

Ημερομηνία: 22-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Ο νέος υπέροχος και υψηλής αισθητικής χώρος, η αντικερί Lila’ s House of Art and Collectibles  – στην οδό Κοραή 1 στον Πύργο- που φιλοξενεί παλαιά αντικείμενα, συλλεκτικά κομμάτια, έργα τέχνης, έπιπλα και φωτιστικά που συνθέτουν το πάζλ των αναμνήσεών μας για πολλά χρόνια, θα υποδεχθεί την Έκθεση Ζωγραφικής της ζωγράφου Γεωργίας Καραχάλιου από την Αρχαία Ολυμπία.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Πέμπτη 24 Μαίου 2018, στις 8 το βράδυ, σε μια ζεστή εκδήλωση τέχνης, γεμάτη ποίηση, μουσική και χρώματα από τους πίνακες της ζωγράφου, που έχουν σαν θέμα τους την Άνοιξη.  Συμμετέχει ο Ισραηλινός λόγιος Rami Saari ο οποίος έχει χρησιμοποιήσει πίνακες της Ζωγράφου Γεωργίας Καραχάλιου ως εξώφυλλα στα βιβλία του. Μουσική συμμετοχή  στην εκδήλωση Φώτης Παπαθεοδώρου σε μελοποιημένα ποιήματα Nerouda και Hikmet. Η Ηθοποιός Μαριάννα Μαρτέλη διαβάζει ποίηση και τραγουδάει.

Το θέμα που κυριαρχεί στα έργα της Γεωργίας Καραχάλιου στην έκθεση, θα είναι η άνοιξη, η ανθισμένη φύση της Ολυμπίας, χρώματα, λουλούδια, ζωή και αναγέννηση! Μεταξύ των 45 έργων που θα εκθέσει η ζωγράφος και ορισμένα από τα κλασικά της κομμάτια, τα περίφημα πλέον «ανθρωπάκια» της που πρωταγωνιστούν στην ζωγραφική της.  Η βραδιά προοιωνίζεται όμορφη, ζεστή και μελωδική, με ποίηση και μουσική  και σίγουρα οι φιλότεχνοι, αλλά και φίλοι και γνωστοί θα την απολαύσουν. Τα έργα της ζωγράφου διατίθενται σε διάφορα μεγέθη για να μπορεί ο καθένας να τα αποκτήσει, προσιτά σε όλους μας. Η Γεωργία Καραχάλιου μιλώντας στην Πρωινή, δηλώνει ενθουσιασμένη και ανυπόμονη για την εξαιρετική αυτή βραδιά. Βεβαίως ευχαριστεί  το Lila’ s House of Art, τον Νίκο Διαμαντόπουλο και την Άβα Βαγγελάτου για την φιλοξενία και όλους όσους θα συμμετάσχουν εκείνο το βράδυ πλαισιώνοντας τα εγκαίνια της έκθεσή της. Τον Ισραηλινό Rami Saari, τον Φώτη Παπαθεοδώρου και την Μαριάννα Μαρτέλη.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 7 Ιουνίου, ώρες καταστημάτων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος