FOLLOW US: facebook twitter

Άνοιξε το Χριστουγεννιάτικο χωριό

Ημερομηνία: 23-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

3agapis-dentron-amaliada-xristougenniatiko-xwrio3

Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στο «3ο Αγάπης Δένδρον» στην Αμαλιάδα

Φαντασμαγορική ήταν η ατμόσφαιρα στην έναρξη των εκδηλώσεων για το «3ο Αγάπης Δένδρον» το βράδυ της Τετάρτης, όπου άνοιξε τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο χωριό. Παρά το τσουχτερό κρύο, πολύς ήταν ο κόσμος που κατέκλυσε την πλατεία Αγίου Αθανασίου και τα πιτσιρίκια απόλαυσαν τα παιχνίδια και τις δυνατότητες διασκέδασης που τους παρέχει, το παγοδρόμιο, το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι και το τραμπολίνο , το χωριό του Άγιου Βασίλη, τα περίπτερα συλλόγων και φορέων και τις δεκάδες γωνιές με τις εκπλήξεις για τα παιδιά. Στην είσοδο του Χριστουγεννιάτικου χωριού, το ξωτικό των Χριστουγέννων υποδεχόταν τα παιδιά βάζοντας τα στο κλίμα της γιορτής.

3agapis-dentron-amaliada-xristougenniatiko-xwrio2

Ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ήταν εκείνος που κήρυξε την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων το απόγευμα της Τετάρτης λίγο μετά τις 7, ενώ τη σκυτάλη πήραν  οι cheerleaders που έδωσαν ένα εκπληκτικό και κεφάτο σόου. Την μουσική νότα της βραδιάς έδωσε το μουσικό συγκρότημα “Passepartout” που ξεσήκωσε με τα τραγούδια του τον κόσμο και ακολούθησε τρελό κέφι με τραγούδι και χορό.

3agapis-dentron-amaliada-xristougenniatiko-xwrio4

Η πλατεία παρέμεινε γεμάτη έως πολύ αργά, καθώς ο κόσμος αψήφησε το κρύο και διασκέδασε με τη ψυχή του, ενώ τα παιδιά ήταν σίγουρα εκείνα που πέρασαν όμορφες στιγμές.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα είναι καθημερινά ανοιχτό από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα λειτουργεί και πρωινές ώρες και συγκεκριμένα από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι με πολλές – πολλές εκπλήξεις.

3agapis-dentron-amaliada-xristougenniatiko-xwrio1

Το σημερινό πρόγραμμα

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Ώρες λειτουργίας 17:00 έως 21:00

18:00 ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Επίδειξη γυμναστικής στο ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ της πλατείας

19:15 Μουσική συναυλία με το συγκρότημα “Insomnia”

20:00 Παράλληλη εκδήλωση Μικτής και Παιδικής Χορωδίας Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Ώρες λειτουργίας  11:00 – 14:00 και 17:00 -21:00

17:00 Το ξωτικό του χριστουγεννιάτικου χωριού υποδέχεται τα παιδιά

19:15 Ημέρα και πάρτι με τους μουσικούς παραγωγούς του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας «Ήλιδα 91,1 FM»

Ε.Π


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος