FOLLOW US: facebook twitter

«Άνοιξε» το πανηγύρι του Αγίου Χαραλάμπους

Ημερομηνία: 09-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”51892″ img_size=”full”][vc_column_text]Χωρίς τελετή εγκαινίων και με τη συμμετοχή εκατό περίπου μικροπωλητών απ’ όλη την Ελλάδα, «άνοιξε» η εμποροπανήγυρις για τον Πολιούχο του Πύργου Άγιο Χαράλαμπο.

Και φέτος, το πανηγύρι φιλοξενείται σε στεγασμένο χώρο που δημιουργήθηκε στο αθλητικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας με τη διοργάνωση να έχει αναλάβει η Δημοτική Επιχείρηση Πύργου Α.Ε. Ο.Τ.Α. και όχι κάποιος ιδιώτης.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΠ Α.Ε. ΟΤΑ Αντώνης Βαγγόπουλος, στόχος τους είναι το πανηγύρι να αποκτήσει και πάλι την παλιά του αίγλη για αυτό και φέτος αποφάσισαν να προχωρήσουν στη μείωση των τιμών ενοικίασης στους μικροπωλητές. «Πρόθεση του ήταν, επειδή το πανηγύρι τα τελευταία χρόνια έφθινε καθώς δεν είχε μεγάλη συμμετοχή, να μειώσουμε τις τιμές ώστε να προσελκύσουμε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους μικροπωλητές.

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΠ, το πράξαμε με απώτερο στόχο, τα επόμενα χρόνια, το πανηγύρι να αποκτήσει ξανά την αίγλη του παρελθόντος. Νομίζω ότι σε ένα βαθμό το έχουμε καταφέρει και ελπίζουμε για το καλύτερο στην πορεία…» είπε και κάλεσε όλο τον κόσμο να το επισκεφθούν.

Τονίζεται ότι η εμποροπανήγυρις έχει «ανοίξει» τις πύλες της από την Τετάρτη το απόγευμα και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και ανήμερα του εορτασμού του Πολιούχου του Πύργου, αύριο Σάββατο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot