FOLLOW US: facebook twitter

Όταν τα όνειρα, γίνονται πραγματικότητα: Οι αριστούχοι των Πανελλαδικών της Ηλείας, μιλούν στην «ΠΡΩΙΝΗ»

Ημερομηνία: 25-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”31755″ img_size=”full”][vc_column_text]ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κική Κολοβέρου (kkoloverou@yahoo.gr), Ελένη Παπαδοπούλου (toxotis1000@gmail.com)

Με ανάμεικτα συναισθήματα, υποδέχτηκαν την ανακοίνωση των βάσεων οι  υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων της Ηλείας. Κάποιοι με πλατιά χαμόγελα, κάποιοι πιο συγκρατημένα και άλλοι με απογοήτευση. Οι τεράστιες διακυμάνσεις που σημειώθηκαν στις βάσεις, η μεγάλη άνοδος σε περιζήτητες σχολές αλλά και η πτώση σε άλλες, αιφνιδίασαν την πλειοψηφία των υποψηφίων. Όποια και αν ήταν τα αποτελέσματα, ένας δύσκολος και ανηφορικός δρόμος, έφτασε στο τέλος του και μια νέα ζωή με νέες εμπειρίες, ανοίγεται διάπλατα για όλους τους.

Σήμερα, μιλούν, στην «ΠΡΩΙΝΗ» οι αριστούχοι των πανελλαδικών εξετάσεων, απ’ όλα τα Λύκεια του Νομού, Γενικά και ΕΠΑΛ. Εκείνοι που κατάφεραν με κόπο να συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες, να αγγίξουν το όνειρο και να το κάνουν πραγματικότητα!

Γιάννης Μητσέλος, 1ο ΓΕΛ Πύργου, Ιατρικής Θεσσαλονίκη

«Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για τα αποτελέσματα. Ήταν η επιβράβευση για μια δύσκολη και απαιτητική προσπάθεια και ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή. Τώρα αρχίζει κάτι καινούριο για όλα τα παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους και εύχομαι καλές σπουδές!».

Λίνα Λύγκα, 4ο ΓΕΛ Πύργου, Ιατρικής Ηράκλειο

«Η εκπαιδευτική διαδικασία είναι ενιαία. Γι’ αυτό ευχαριστώ τους δασκάλους μου στο δημοτικό σχολείο, τους καθηγητές μου στο γυμνάσιο και στο λύκειο, τους ανθρώπους που συνεργάστηκα τα τελευταία δύο χρόνια, την οικογένεια και τους φίλους μου. Το θετικό αποτέλεσμα βασίζεται στο οργανωμένο, πειθαρχημένο και αισιόδοξο διάβασμα. Τέλος, ως νέοι ας μην εγκαταλείψουμε το όνειρο και την ελπίδα για ένα καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα σε μια ελεύθερη χώρα. Καλή φοιτητική ζωή σε όλους!».

Δημήτρης Λαμπρόπουλος, 2ο ΓΕΛ Πύργου, Οδοντιατρικής Αθήνα

«Πρώτη επιλογή και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τώρα ανυπομονώ να γνωρίσω τη σχολή, να ενταχθώ στο κλίμα της φοιτητικής ζωής, ακόμα δεν έχω αρχίσει να σκέφτομαι την επαγγελματική αποκατάσταση καθώς μόλις πάρω το πτυχίο μου θέλω να ακολουθήσω και μεταπτυχιακές σπουδές».

Κωνσταντίνα Μενύχτα, 4ο ΓΕΛ Πύργου, Ιατρική Αθήνας

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα στην πρώτη μου επιλογή! Θέλω πολύ να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο, όπως και τη Χημικό, τη Φιλόλογο και το Φυσικό του σχολείου μου. Και ιδιαίτερα τον καθηγητή των Μαθηματικών μου, που είχε πολύ μεγάλη συμβολή αν και δε φαίνεται εκ πρώτης όψεως, εφόσον δεν έδωσα Μαθηματικά. Ακούγεται κλισέ, αλλά δε στερήθηκα κάτι… Σίγουρα έβγαινα λιγότερο, αλλά είχα ελεύθερο χρόνο. Το σημαντικότερο ήταν να διατηρήσω την ισορροπία σε όλους τους τομείς φέτος και έτσι τα κατάφερα!».

Κατερίνα Λάλη, 2ο ΓΕΛ Πύργου, Ιατρικής Πάτρα

«Νοιώθω πραγματικά ανακουφισμένη με την ανακοίνωση των βάσεων. Ήταν η πρώτη μου επιλογή στο μηχανογραφικό, αλλά επειδή έβλεπα τις εκτιμήσεις των βάσεων το τελευταίο διάστημα είχα αρχίσει να αγχώνομαι. Τώρα νοιώθω δικαιωμένη και ανυπομονώ να ξεκινήσω την σχολή. Έχω ήδη κάνει ένα πλάνο στο νου μου για το τι θα ήθελα να ακολουθήσω ως ειδικότητα αλλά αυτό είναι κάτι που πιστεύω ότι θα το οριστικοποιήσω στο μέλλον».

Σταμάτης Αλεξανδρόπουλος,  ΓΕΛ Λεχαινών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Αθήνα (ΕΜΠ)

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που πέτυχα το στόχο μου. Ευχαριστώ πολύ για την επιτυχία μου αυτή, τους γονείς μου και τους καθηγητές μου και εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή φοιτητική ζωή. Η επιτυχία μου αυτή, ήταν αποτέλεσμα συστηματικού διαβάσματος, στερήθηκα μερικές εξόδους αλλά άξιζε τον κόπο. Τώρα έχω μπροστά μου, μια νέα αρχή, μια νέα ζωή!».

Φωτεινή Γιαννοπούλου, 1ο ΓΕΛ Πύργου, Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αθήνα

«Είμαι πραγματικά ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς αυτή ήταν η πρώτη μου επιλογή. Από τότε που ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες γνώριζα ότι έχω πάει πολύ καλά και ότι έχω πετύχει τον στόχο μου χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν με χαροποίησε. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον καθηγητή μου Σάκη Παπαδόπουλο αλλά και τους γονείς μου οι οποίοι με στήριξαν καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιά προκειμένου να πετύχω τον στόχο μου».

Ζωή Παπανικολάου, ΓΕΛ Ανδραβίδας, Νομική Αθήνας

«Ο κόπος μιας ολόκληρης χρονιάς απέδωσε. Φυσικά και κάποιος χαίρεται και ανακουφίζεται όταν βλέπει ότι δεν κουράστηκε μάταια. Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή, την Νομική Αθηνών και αυτό με χαροποίει ιδιαίτερα. Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω όλους όσους μου στάθηκαν αυτήν την απαιτητική χρονιά».

Γεωργία Καλύβα, ΓΕΛ Βάρδας, Χημείας Πάτρα

«Είμαι πολύ χαρούμενη με την επιτυχία μου.  Ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω της κούρασης από το διάβασμα αλλά τουλάχιστον ανταμείφτηκαν οι κόποι μου. Ευχαριστώ πολύ όσους ήταν δίπλα μου σε αυτή την πορεία και να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στα υπόλοιπα παιδιά!».

Παντελής Καραμάνης, 2ο ΓΕΛ Πύργου, Ιατρικής Αλεξανδρούπολη

«Η Ιατρική ήταν πρώτη μου επιλογή και σίγουρα είμαι ευχαριστημένος. Όταν βγήκαν οι βαθμολογίες, είχα πει να περάσω όπου θέλει ο Θεός και βρέθηκα στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης. Θέλω να ευχαριστώ τους καθηγητές και ειδικά τον φιλόλογο Σάκη Παπαδόπουλο, τους γονείς και το Θεό. Η Ιατρική είναι κάτι που ήθελα από πολύ μικρός οπότε είναι πραγματικά ένα όνειρο το οποίο γίνεται πραγματικότητα για εμένα».

Παναγιώτης Μισύρης, 1ο ΓΕΛ Πύργου, Νομικής Αθήνα

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή στο μηχανογραφικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος όπως και όταν ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες, καθώς θεωρώ ότι ανταμείφτηκαν οι κόποι μου. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι την φοιτητική ζωή ή την επαγγελματική αποκατάσταση αλλά το να πάω στη σχολή και να δω τι μου ταιριάζει περισσότερο».

Χαραλαμπία Κρητικού, 3ο ΓΕΛ Πύργου, Εργοθεραπείας Αθήνα

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς αλλά και τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο Ορόσημο- Θαλής, αλλά και την φιλόλογο μου Παρασκευή Μπιμπή, καθώς η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα αγχωτική και δεν ξέρω εάν θα μπορούσα να την ξαναπεράσω. Μπορεί η Εργοθεραπεία να μην ήταν η πρώτη μου επιλογή, ωστόσο πριν συμπληρώσω το μηχανογραφικό μου είχα μάθει ότι είναι μία πάρα πολύ καλή σχολή με ανεργία μόλις στο 3% και είναι ένα από τα καλύτερα αμειβόμενα επαγγέλματα στο εξωτερικό».

Θανάσης Βασιλακόπουλος, 2ο  ΓΕΛ Πύργου, Κτηνιατρική Καρδίτσας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εισαγωγή μου στην Κτηνιατρική, δεν ήταν βέβαια η πρώτη μου προτίμηση είχα δηλώσει Ιατρική πρώτη, όμως δεν έχω κανένα πρόβλημα μου αρέσει και κυρίως αυτή τη στιγμή νοιώθω ανακουφισμένος που τέλειωσε αυτή η περιπέτεια των Πανελλαδικών γιατί δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Πολύς κόπος, πολύ… φαιά ουσία ξοδέψαμε, όμως χαλάλι όλα! Τώρα κάνω σχέδια για το μέλλον και για την φοιτητική μου ζωή, για το νέο μου ξεκίνημα στην Καρδίτσα».

Λευτέρης Αθανασόπουλος-, 2ο ΓΕΛ, Χημείας Ηράκλειο

«Μπορεί να μην ήταν η πρώτη μου επιλογή, αλλά είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω, τους γονείς μου αλλά και τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο «ΑΝΑΛΥΣΗ» που με στήριξαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Αυτή τη στιγμή στόχος μου είναι να πάρω μεταγραφή από το Ηράκλειο στην Πάτρα όπου σπουδάζουν και τα αδέλφια μου».

Γιάννης Γεωργούλης, 2ο ΓΕΛ Πύργου, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών &Τεχνολογίας Υπολογιστών Πάτρα

«Για την επιτυχία μου οφείλω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Πύργου, στους καθηγητές του Φροντιστηρίου «ΑΝΟΔΟΣ», αλλά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς της μαθητικής μου ζωής και ιδιαίτερα στον κ. Γρηγόρη Μιχαλόπουλο που με μύησε στη χαρά της γνώσης των θετικών επιστημών».

Χριστίνα Στολάκη, ΓΕΛ Ζαχάρως, Νομική Αθηνών

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και ικανοποιημένη που πέρασα στην πρώτη επιλογή μου. Νιώθω ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και τώρα ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή μου. Ευχαριστώ τους γονείς μου, και ιδιαίτερα τον πατέρα μου, τους καθηγητές μου στο σχολείο και την καθηγήτριά μου που είναι δίπλα μου εδώ και έξι χρόνια».

Αθανάσιος  Θωμόπουλος,  1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας , Γεωπονίας Θεσσαλονίκη  

«Είμαι ικανοποιημένος, νιώθω ανακούφιση, ήταν μεν το αποτέλεσμα που περίμενα, αν και όχι η πρώτη μου επιλογή αλλά κοντά σε αυτό που θέλω και μου αρέσει. Κάτι που έχει δηλαδή σχέση με τη Βιολογία και ταυτόχρονα προσφέρει επαγγελματική αποκατάσταση. Αυτό που θέλω τώρα είναι να ζήσω τη φοιτητική ζωή. Ευχαριστώ τους γονείς, τις αδελφές μου, τους φίλους μου και τους καθηγητές του φροντιστηρίου μου».

Τάσος Μισιχρόνης, ΓΕΛ Ζαχάρως, Χημικό Αθηνών

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς ήταν η δεύτερη επιλογή μου στο μηχανογραφικό. Οι γονείς μου και οι καθηγητές μου με στήριξαν ψυχολογικά και τους ευχαριστώ. Πλέον ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή μου και ετοιμάζομαι για τις σπουδές μου, ύστερα από μια απαιτητική χρονιά.

Βασιλική Ηλιοπούλου, ΓΕΛ Κρεστένων, Φιλολογία Αθήνας

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα την επιτυχία μου, είμαι πολύ χαρούμενη, καθώς η Φιλολογία ήταν εξαρχής η πρώτη μου επιλογή. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η σχολή και είμαι πολύ ευχαριστημένη που ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή μου»

Γεωργία Κυριακοπούλου, ΓΕΛ Κρεστένων, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πειραιά

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη, καθώς πέρασα στη δεύτερη επιλογή μου. Είναι μια σχολή με σύγχρονο και ξεχωριστό αντικείμενο σπουδών και ανυπομονώ να ξεκινήσει. Νιώθω πως έκλεισε ένας κύκλος και τώρα ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γονείς, το σχολείο μου και το φροντιστήριο Άλμα».

Δέσποινα Αποστολοπούλου, ΓΕΛ Φιγαλείας, Εκπαίδευσης και Αγωγής στην προσχολική Ηλικία, Αθήνα

«Νιώθω αρκετά ανακουφισμένη και βέβαια είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και μπορώ πλέον να ακολουθήσω τα όνειρά μου, ύστερα από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά».

Άλκης Ξένος, ΓΕΛ Ζαχάρως, Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου- Γεωπονικό Παν/μιο Αθηνών

«Χαίρομαι που το κεφάλαιο Πανελλήνιες έκλεισε εδώ, νοιώθω ενθουσιασμένος και χαρούμενος για το αποτέλεσμα καθώς είχα αφιερώσει ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου σε αυτήν την υπόθεση. Πιστεύω όμως πώς άξιζε και οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Εύχομαι καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους συνομήλικους μου και νέους πλέον φοιτητές».

Αγγελική Καψοκοίλη, 3ο ΓΕΛ Πύργου, Ψυχολογίας Ρέθυμνο

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη καθώς τόσο η σχολή όσο και η πόλη ήταν επιλογή μου. Έχω μάθει ότι το Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου είναι πάρα πολύ καλό ενώ επέλεξα την Ψυχολογία σκεπτόμενη την επαγγελματική μου αποκατάσταση. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι το πότε θα ξεκινήσουμε, να πάνε όλα καλά με το Πανεπιστήμιο και στην συνέχεια να κάνω και ένα καλό μεταπτυχιακό».

Αλέξανδρος Βασιλόπουλος, 2ο ΓΕΛ Πύργου, Πολιτικών Μηχανικών Αθήνας ΕΜΠ 

«Είμαι ενθουσιασμένος και υπερήφανος που κατάφερα τελικά να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, το  Μετσόβειο και η σχολή Πολιτικών Μηχανικών ήταν η πρώτη μου προτίμηση, επομένως πέτυχα το στόχο μου και πλέον νοιώθω και ανακούφιση μετά από όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Για μια ακόμα φορά ευχαριστώ τους γονείς μου για την στήριξή τους και κυρίως την αγάπη τους καθώς και τους καθηγητές μου και εύχομαι σε όλα τα παιδιά να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.  Τώρα είμαι έτοιμος να ξεκινήσω μια νέα ζωή, μια υπευθυνότητα, να ζήσω μόνους μου και να ακολουθήσω τις σπουδές μου».

Αθανασία Ζεκυριά, 1ο ΓΕΛ Πύργου, Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Πάτρα

«Ήταν η τρίτη μου επιλογή, στο μηχανογραφικό αλλά ήταν μία σχολή που ήθελα τελικά περισσότερο σε σχέση με την δεύτερη. Είμαι πραγματικά πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα καθώς είναι μία σχολή που δίνει την δυνατότητα επαγγελματικής αποκατάστασης. Τώρα ξεκινάνε τα όνειρα για την φοιτητική ζωή και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Αλέξανδρος Μανιάτης, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών Πάτρα

«Μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς πέτυχα την πρώτη σχολή προτίμησής μου. Είμαι ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα και αισθάνομαι ότι οι κόποι μου ανταμείφτηκαν. Εύχομαι καλή φοιτητική ζωή σε όλους τους συνομηλίκους μου και ελπίζω όλοι να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξαν στις εύκολες και δύσκολες στιγμές…».

 

Θεοδώρα Δρακοπούλου, 1ο ΓΕΛ Πύργου, Επιστημών της Εκπαίδευσης & της Αγωγής στη Προσχολική Ηλικία Πάτρα

«Ήταν μια ιδιαίτερα απαιτητική χρόνια με αρκετά εμπόδια αλλά με υπομονή και το απαιτούμενο διάβασμα κατάφερα να υλοποιήσω τους στόχους μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένη που πέρασα στην σχολή που ήθελα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους και τις καθηγήτριες μου που ήταν συνοδοιπόροι μου σε αυτόν τον αγώνα».

 

ΕΠΑΛ

Αγγελική Μπερούκα, 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, Μόνιμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ)- Κατεύθυνση Διοικητικής και Εφοδιαστικής Υποστήριξης

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την εισαγωγή μου στην σχολή. Οι κόποι όλης της χρονιάς ανταμείφτηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές του σχολείου μου, τους καθηγητές του φροντιστηρίου ΑΛΜΑ και την οικογένεια μου για την στήριξη τους. Συγχαρητήρια και καλή φοιτητική ζωή σε όλους τους συμμαθητές μου!!».

Γιώργος Χατζόπουλος, ΕΠΑΛ Κρεστένων, Οικονομικών Επιστημών Τρίπολη- Παν/μιο Πελοποννήσου

«Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, ήταν από τις πρώτες μου επιλογές και τώρα επόμενος στόχος είναι να επικεντρωθώ στη σχολή μου. Νιώθω δικαιωμένος και ευχαριστημένος για την προσπάθεια που κατέβαλα και θα ήθελα να θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές που με βοήθησαν σε αυτή τη προσπάθεια».

Δρόσος Κονδύλης, 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου (ΑΣΤΕ)

«Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί πάω στη σχολή της επιλογής μου. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο της ζωής μου. Ο σταθερός υποστηρικτής της ζωής μου, η μητέρα μου Νικολία, θα συνεχίσει να είναι μαζί μου στη Ρόδο μέχρι την ανεξαρτησία μου».

Νίκος Χρυσάφης – 17ος στην Σχολή Μηχανικών Η/Υ Πάτρας

Είμαι ενθουσιασμένος από την επιτυχία μου στην Σχολή Μηχανικών Η/Υ Πάτρας που ήταν και η πρώτη μου προτίμηση και μάλιστα είμαι 17ος στην κατάταξη και αυτό με χαροποιεί ακόμα περισσότερο. Πέτυχα το στόχο μου με συστηματικό διάβασμα και την καταλυτική βοήθεια των φροντιστών του τους οποίους ευχαριστώ, δεν  πιέστηκα ιδιαίτερα, αλλά αξιοποιούσα σωστά το χρόνο μου χωρίς υπερβολές. Ευχαριστώ τους γονείς μου που ήταν συνεχώς στο πλάι μου και με στήριζαν με την αγάπη τους. Το αντικείμενο των σπουδών που θα ακολουθήσω είναι αυτό που πάντα επιθυμούσα να ασχοληθώ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot