FOLLOW US: facebook twitter

Ωδείο Ολύμπιον: Ακολουθώντας τις σύγχρονες μουσικές εξελίξεις

Ημερομηνία: 19-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39486″ img_size=”full”][vc_column_text]Ωδείο ΟΛΥΜΠΙΟΝ! Με νέο  όνομα το γνωστό μας ωδείο  υπό τη διεύθυνση της κ. Διονυσίας Περσαινίτη συνεχίζει το θαυμάσιο έργο του.

Τα είκοσι χρόνια  πορείας του μέσα από συνεργασίες με καθηγητές άριστα καταρτισμένους και με σκοπό την ανάδειξη της πνευματικής και συναισθηματικής ευφυίας  τω σπουδαστών είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της επιτυχίας του.

Στο Ωδείο Ολύμπιον διδάσκονται όλα τα αναγνωρισμένα όργανα του Υπουργείου Πολιτισμού, όπως πιάνο, βιολί, κιθάρα , κλαρινέτο, σαξόφωνο, αλλά και μπουζούκι.

Φέτος το δυναμικό του ωδείου ενισχύεται από το καινούργιο τμήμα «φωνητικής» υπό τη διδασκαλία της κ. Φένιας Καρδιανού αριστούχου απόφοιτης σύγχρονου τραγουδιού η οποία μας είπε χαρακτηριστικά:

«Στα μαθήματα φωνητικής δίνετε πρώτα και πάντα βάση στην υγεία της φωνής οπού μέσω ειδικών ασκήσεων αποκτάται η  τεχνική, ο σωστός χειρισμός της φωνής, αναδεικνύεται  το προσωπικό ηχόχρωμα και ο χαρακτήρας του κάθε μαθητή και εξασφαλίζεται  ένα ρεπερτόριο που περιλαμβάνει όλα τα είδη της μουσικής πέραν της κλασικής.

Τα μαθήματα αφορούν όλες τις ηλικίες χωρίς την απαίτηση μουσικών γνώσεων».”Eνα είναι σίγουρο: η ευχάριστη έκπληξη που θα νιώσετε από τις δυνατότητες εξέλιξης της φωνής σας μέσα από αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι!”

Στο ωδείο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» η παράδοση και ο εκσυγχρονισμός συμπλέουν,  ανανεώνοντας διαρκώς  το πρόγραμμα σπουδών , και ακολουθώντας  τις σύγχρονες μουσικές  εξελίξεις, καιμεθόδους.  Στόχος είναι να  ανακαλύψουν  , να καλλιεργήσουν  και  να  προάγουν  το  μουσικό  ταλέντο των  νέων  ανθρώπων προετοιμάζοντας μεθοδικά  τους  μουσικούς  του αύριο.

Να σημειώσουμε πως για όσους θελήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία, το ωδείο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ»  συνεχίζει  να τους στηρίζει και μετά την αποφοίτησή τους. Άλλωστε είναι γεγονός πως   οι περισσότεροι καθηγητές  είναι αριστούχοι απόφοιτοι του Ωδείου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot