FOLLOW US: facebook twitter

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η δακοκτονία

Ημερομηνία: 20-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”19889″ img_size=”full”][vc_column_text]Κανονικά και χωρίς προβλήματα ξεκίνησε την Τρίτη η εφαρμογή του προγράμματος δακοκτονίας στην Ηλεία, με τους πρώτους ψεκασμούς στις παραθαλάσσιες περιοχές με βάση το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί από την Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης.

Μάλιστα το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία και με τους ιδιοκτήτες των ελαιώνων όπου έγινε το πρώτο χέρι των ψεκασμών, οι οποίοι ήταν παρόντες στα λιοστάσια τους για να καθοδηγήσουν τους εργολάβους δακοκτονίας.

Μάλιστα έγινε χθες και σύσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Μητρόπουλου με τους προέδρους των χωριών όπου γίνονται οι ψεκασμοί αλλά και των χωριών  στα οποία δεν έχει ακόμα λήξει η διαγωνιστική διαδικασία, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν και εθελοντικά μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός.

Άρα λοιπόν μέχρι στιγμής όλα καλά και ας ελπίσουμε να συνεχιστούν οι ψεκασμοί χωρίς προβλήματα με την κάλυψη όσο γίνεται περισσότερων ελαιόδεντρων για την καταπολέμηση του δάκου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot