FOLLOW US: facebook twitter

Χωρίς αξιόλογα συμβάντα σε Αστυνομία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική – Πρωτοχρονιά στο καθήκον

Ημερομηνία: 03-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

vardia-pyrosvestikiΗλεία: Ήρεμα μπήκε το 2017 στις υπηρεσίες

Ήρεμα μπήκε το 2017 στην Ηλεία, χωρίς αξιόλογα συμβάντα σε Αστυνομία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική τις πρώτες ώρες του έτους. Η «Πρωινή» βρέθηκε στην αλλαγή του έτους στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου, δίπλα στο προσωπικό βάρδιας.

vardia-pyrosvestiki

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα μια διακομιδή στο νοσοκομείο Πύργου, για ένα παθολογικό περιστατικό από την Κουτσοχέρα, ήταν το πρώτο περιστατικό από τα λιγοστά που κλήθηκε τις πρώτες ώρες του 2017 να καλύψει το ΕΚΑΒ στην Ηλεία. Η Αστυνομία δέχθηκε την πρώτη κλήση για συμβάν στις 2.45 που αφορούσε, ένα γλέντι στην πόλη του Πύργου. Μια διατάραξη κοινής ησυχίας από κέντρο διασκέδασης που μάλλον φυσιολογικά ο κόσμος γλεντούσε για την έλευση του νέου έτους… Τέλος η Πυροσβεστική Υπηρεσία, κυρίως στον Πύργο, την Ολυμπία και την Κρέστενα, δέχθηκε πολύ αργότερα μετά το μεσημέρι κάποιες κλήσεις για πυρκαγιές στην ύπαιθρο και σε μια περίπτωση σε καμινάδα τζακιού.

vardia-katsariotis

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Ηλίας Παναγούλης, που βρέθηκε στην αλλαγή του χρόνου δίπλα στους συναδέλφους του που ήταν σε υπηρεσία, σε δήλωσή του τόνισε ότι «θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία και ότι καλύτερο σε όλους τους συμπολίτες μας και σε όλους τους συναδέλφους μου. Εύχομαι το 2017 να είναι τυχερό. Να πάνε όλα καλά στην Αστυνομική Διεύθυνση, να συνεχίσουμε τις επιτυχίες και να είμαστε όλοι υγιείς και δυνατοί να μπορούμε να επιτελούμε το έργο μας».

vardia-ekato

Αλλά και ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, Κώστας Κατσαριώτης, βρέθηκε κοντά στους συναδέλφους του που είχαν βάρδια στην αλλαγή του χρόνου. Από την πλευρά του ανέφερε τα εξής: «Εύχομαι καλή χρονιά, υγεία, ευτυχία σε όλους, αγάπη, αισιοδοξία, δύναμη σε όλο τον κόσμο. Βρισκόμαστε μαζί με τους συναδέλφους της βάρδιας, είμαστε δίπλα στους πάντα».

vardia-astynomia

vardia-pyrosvestiki


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot