FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στο 2ο ΓΕΛ Πύργου

Ημερομηνία: 19-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”47566″ img_size=”full”][vc_column_text]Και μουσικοχορευτική εκδήλωση από τους μαθητές

Με  πολύ ωραίο μπαζάρ με χειροποίητες κατασκευές αλλά και μια κεφάτη μουσικοχορευτική εκδήλωση, οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Πύργου υποδέχθηκαν στο σχολείο τους την Κυριακή τα Χριστούγεννα. Το παζάρι με χειροποίητες κατασκευές, κοσμήματα, χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολλές λιχουδιές, είχε στηθεί στις αίθουσες του πρώτου ορόφου και άνοιξε τις πόρτες του για τους γονείς και το κοινό από τις 11 το πρωί ως τις 9 το απόγευμα.

Η γιορτή των παιδιών ακολούθησε στις 5.30 το απόγευμα με μουσικοχορευτικά δρώμενα. Κάλαντα με παραδοσιακά μουσικά όργανα από μαθητές του σχολείου, τραγούδια από την χορωδία με ζωντανή μουσική, χορευτικά και πολλές εκπλήξεις, μια χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολύ κέφι, όπου τα ταλεντάκια του σχολείου έδωσαν τα… ρέστα τους!

Στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του σχολείου παρευρέθηκαν πολλοί γονείς και συμμαθητές των παιδιών, όπως και πολλοί Πυργιώτες που έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στα παιδιά για την ωραία γιορτή και πρωτοβουλία.  Εκ μέρους των μαθητών μίλησε στην Πρωινή η μαθήτρια της Β΄Λυκείου Αιμιλία Πετροπούλου που τόνισε ότι όλοι οι μαθητές είναι πολύ ευχαριστημένοι που με την βοήθεια των καθηγητών τους κατάφεραν να ετοιμάσουν αυτό το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ και τα χρήματα που ευελπιστούν να συγκεντρώσουν θα τα χρησιμοποιήσουν για την πενταήμερή τους του χρόνου.

Βεβαίως, ακολουθώντας το χριστουγεννιάτικο πνεύμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης,  με στόχο να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους  που βρίσκονται σε ανάγκη,  την επόμενη  Κυριακή 17/12  καλούν τον κόσμο να φέρει τρόφιμα για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του σχολείου, που θα διατεθούν σε μαθητές του 2ου ΓΕΛ που έχουν οικονομική αδυναμία για να περάσουν όλοι χαρούμενες γιορτές.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1513619029730-b9e843aa-2f4d-4″ include=”47567,47568,47569,47570,47571,47572″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot