FOLLOW US: facebook twitter

Χριστίνα Μητροπούλου: Η Ηλειακή πρωτιά στο Πάντειο

Ημερομηνία: 30-08-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37517″ img_size=”full”][vc_column_text]Εισήχθη στο πρώτη στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Πάντειου Παν/μίου Αθηνών

Μια νεαρή Πυργιώτισσα πέτυχε μια σημαντική πρωτιά στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις. Η Χριστίνα Μητροπούλου κατάφερε να εισαχθεί πρώτη στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Μπορεί να μην ήταν η πρώτη της επιλογή όπως το Ιστορικό – Αρχαιολογικό, όμως ήταν μια επιτυχία καθώς η ίδια είχε θέσει στενά όρια στο μηχανογραφικό της, καθώς ήθελε να βρεθεί στην Αθήνα όπου σπουδάζει και η αδερφή της Ελένη, τριτοετής της Νομικής Αθηνών.

Η Χριστίνα κόρη του Γιώργου Μητρόπουλου από το Γηροκομείο Πύργου και της Άννας Μητροπούλου, Διευθύντριας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στον Πύργο, μπορεί να μην ένιωσε αρχικά, ιδιαίτερη ικανοποίηση για την σχολή στην οποία εισήχθη, όμως με μια δεύτερη πιο ψύχραιμη ματιά, αντιλήφθηκε το ακριβές αντικείμενο της σχολής. Αλλά και η θέση εισαγωγής της ως πρώτη, της δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στις σπουδές της που σε λίγες μέρες ξεκινούν.

Όπως μας δήλωσε οι “οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και προϋποθέτουν πολλές θυσίες προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό για τον κάθε μαθητή αποτέλεσμα. Είναι μια διαδικασία κατά την οποία γνωρίζουμε τα όρια και τις αντοχές μας, προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν και σίγουρα η διαδικασία αυτή συμβάλει στην ωρίμανση του διαγωνιζόμενου, ψυχική και πνευματική. Ωστόσο, δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο καθώς το ψυχικό σθένος είναι σημαντικότερο από το γνωστικό επίπεδο.

Σχετικά με την σχολή (Κοινωνική Πολιτική Παντείου Πανεπιστημίου) στην οποία εισήχθην, στην αρχή ξαφνιάστηκα επειδή δεν ήταν αυτό που περίμενα. Όμως, έπειτα από ενημέρωση μου σχετικά με αυτήν, διαπίστωσα ότι φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα απ’ ότι είχα αρχικά εκτιμήσειί! Το γεγονός ότι πέρασα πρώτη σε αυτή είναι κάτι επιπρόσθετο στην χαρά μου και όχι αυτό που την δημιούργησε, σαφώς. Εύχομαι σε όλους τους επιτυχόντες καλή σταδιοδρομία!”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot