FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι: Ψάχνουν… σανίδα σωτηρίας!

Ημερομηνία: 14-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”27618″ img_size=”full”][vc_column_text]Άκαρπη και η 3η Γ.Σ. – Οδεύει προς Πρωτοδικείο

Της Μαρίας Καραντώνη

Σανίδα… σωτηρίας ψάχνουν στο Χάβαρι μετά και την τελευταία γενική συνέλευση, που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, καθώς και η τελευταία προσπάθεια έπεσε στο κενό. Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας «έλαμψε» δια της απουσίας του κι ως εκ τούτου τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης αποσύρθηκαν οριστικά, βλέποντας ότι δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση.

Έτσι, τις τύχες του σωματείου αναλαμβάνει για ένα πενθήμερο ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει ενδιαφερόμενους για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Αν κι εφόσον δε μπορέσει να βρει λύση, τότε η ομάδα από την άλλη εβδομάδα θα οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο, άρα και στην διάλυση!

Τα επόμενα, λοιπόν, εικοσιτετράωρα είναι κρίσιμα για τους «μελανόλευκους» κι αν ο κόσμος τους δεν επιδείξει το ανάλογο αίσθημα ευθύνης, τότε ότι μετά κόπων «χτίστηκε» εδώ και χρόνια θα καταρρεύσει εξαιτίας της αδιαφορίας.

Άπαντες, εξάλλου, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι μία ομάδα δε μπορεί να στηρίζεται σε λίγους αλλά ότι θα πρέπει να υπάρχει ευρύτερη στήριξη από την τοπική κοινωνία.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot