FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι-Θύελλα 4-3: Πρώτη νίκη με αγγλικό σκορ

Ημερομηνία: 25-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40166″ img_size=”full”][vc_column_text]Το Χάβαρι πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στη Θύελλα, σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, καθώς το 2-0 και 3-1 έγινε 3-3 από τους Πυργιώτες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το τέταρτο γκολ των μελανόλευκων.

Στο α΄ ημίχρονο το Χάβαρι μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 15΄  με σουτ του Σωτήρη Σταυρούλια μέσα από την περιοχή. Στο 40΄ ο Γιάννης Κυριαζής έκανε το 2-0 με κοντινό σουτ  μετά από εκτέλεση φάουλ (διαμαρτύρεται η Θύελλα για ανύπαρκτο φάουλ). Με την έναρξη της επανάληψης, στο 50΄ η Θύελλα μπήκε στο παιχνίδι με ατομική ενέργεια του Ντάνιελ Έλιοτ. Στο 55΄ ο Μπελεκούκιας με κεφαλιά από φάουλ του Μπουρούκη έκανε το 3-1 και στο 60΄ με σέντρα-σουτ του Σπύρου Παπαδάτου η Θύελλα μείωσε σε 3-2 .

Στο 75΄ ο Μέλτης Βασιλακόπουλος, μετά  από φάουλ και κεφαλιά-πάσα του Έλιοτ, από κοντά ισοφάρισε 3-3, ώσπου στο 87΄ ο Καμαρινός με σουτ μέσα από την περιοχή χάρισε τη νίκη για την ομάδα του. Η Θύελλα διαμαρτύρεται για οσφάιντ στο γκολ του Καμαρινού, ενώ το Χάβαρι για κόκκινη κάρτα (αντί για κίτρινη) στον Καρακίτσο στο 60΄, σε αντιαθλητικό  φάουλ πάνω στον Ανδρέα Μαργαρώνη.

 

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Μαργαρώνης, Κοκκώνης, Μπελεκούκιας, Ρούνης, Καμαρινός, Κυριαζής, Μπουρούκης, Μπατζακόπουλος (55΄ Χριστόπουλος), Σταυρούλιας, Μπερούκας (65΄ Μαγκαφάς).

 

Θύελλα: Δημητρουλόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρακίτσος (70’ Μπλάθρας), Κοζοκάρου, Βασιλακόπουλος, Τζουβάνι, Διαμαντάκος (40’ Παπαδάτος), Νεοφώτιστος, Αλιμπέου (80’ Γιούρτας), Κουβελιώτης, Έλιοτ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot