FOLLOW US: facebook twitter

Χάβαρι-Θύελλα 0-1: Πολύ σκληρή για να πεθάνει

Ημερομηνία: 10-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Θύελλα Πύργου άλωσε το Χάβαρι κι έμεινε ζωντανή στη μάχη της αποφυγής του απευθείας υποβιβασμού και παράλληλα έβαλε ξανά σε περιπέτειες τους μελανόλευκους του Λύσανδρου Τζαβάρα, οι οποίοι με νίκη θα εξασφάλιζαν μετά μεγάλο ποσοστό την παραμονή.  Η ομάδα του Αλέκου Τομαρόπουλου,  που στα τελευταία παιχνίδια είναι ιδιαίτερα βελτιωμένη, σκόραρε στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησε στο 8ο λεπτό, με τον Παργινό, μετά από κάθετη πάσα του Μπουτσικάκη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά η Θύελλα ήταν καλά στημένη αμυντικά και μάλιστα θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματά της στην κόντρα-επίθεση.

Χάβαρι: Ρούνης Π., Ζώντος, Σαφαρής (77’ Αργυρόπουλος), Κοκκώνης, Ρούνης Κ., Καμαρινός, Ραυτόπουλος, Μαρίτσας (49’ Κυριαζής), Δόσης (68’ Καραπάνος), Σταυρούλιας, Μπατζακόπουλος

Θύελλα: Καρανικολός, Σαΐνης, Καρανάσης, Δημητρουλόπουλος, Κατελούζος, Βασιλακόπουλος, Τζουβάνι, Χαραλαμπόπουλος (46’ λ.τρ. Θεοδωρόπουλος), Διαμαντάκος, Παργινός (62’ Γιούρτας), Μπουτσικάκης (77’ Σκουρής)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot