FOLLOW US: facebook twitter

Υπέροχη χορευτική βραδιά στο Κατάκολο από τον Σύλλογο «Ο Φάρος» το Σάββατο

Ημερομηνία: 03-07-2017 | Συντάκτης:

Μια πολύ ωραία χορευτική βραδιά στο Κατάκολο, παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου ο Σύλλογος Κατακόλου «Ο φάρος», επιστέγασμα της χρονιάς των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία με την παρουσία πολλών μελών και φίλων του και πολλών κατοίκων και παραθεριστών της περιοχής.

Τα χορευτικά τμήματα ενηλίκων και παιδιών έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους μετά από μια μεγάλη προετοιμασία και χόρεψαν παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς. Η βραδιά βεβαίως διακρίθηκε από μεγάλο κέφι και στο χορό συμπαρέσυραν τα χορευτικά τμήματα και τον κόσμο.

Στο τέλος της παράστασης, όλοι όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, απόλαυσαν παραδοσιακά γλυκά φτιαγμένα από τα χέρια μελών του συλλόγου.

Η εκδήλωση του Φάρου πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του Λιμενικού Ταμείου Πύργου.

Ο κ. Σπύρος Χιόνης εκ μέρους του Συλλόγου, ευχαρίστησε τον δάσκαλο χορού Νίκο Χρυσανθόπουλο,  το χορευτικό ενηλίκων καθώς και όλα τα μέλη του παιδικού χορευτικού τμήματος όπως και τους γονείς τους καθώς και όλες τις κυρίες που με κάθε τρόπο βοηθούν και στηρίζουν το Σύλλογο Κατακόλου «Ο φάρος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος