FOLLOW US: facebook twitter

«Τόπος στους νέους»: Ορκίστηκε χθες η νέα τοπική σύμβουλος Αγίου Ιωάννη Πύργου Δ. Καρυώτη

Ημερομηνία: 28-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34344″ img_size=”full”][vc_column_text]Ορκίστηκε χθες από τον δήμαρχο Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή, η πρώτη επιλαχούσα αναπληρωματική σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ιωάννη Πύργου κα Δήμητρα Στ. Καρυώτη, μετά την αποδοχή της παραίτησης του τοπικού συμβούλου Γιάννη Καλόφωνου.

Μετά την ορκωμοσία της νέας τοπικής συμβούλου ο κ. Λιατσής σε δηλώσεις του τόνισε ότι συγκινείται βλέποντας νέους ανθρώπους να θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Τόνισε μάλιστα ότι θα την βοηθήσει μαζί με τον πρόεδρο,  ώστε ο Άγιος Ιωάννης που στην ουσία είναι προάστιο του Πύργου, να αποκτήσει αυτό που πρέπει.

Επίσης ο κ. Λιατσής ανακοίνωσε ότι θα υλοποιηθεί το έργο του ηλεκτροφωτισμού ανάμεσα στον Πύργο και τον Άγιο Ιωάννη που μαζί με τα φανάρια θα δημιουργήσει ασφαλή διέλευση και για τους πεζούς και για τους ποδηλάτες.

Από την πλευρά της η Δήμητρα Καρυώτη τόνισε πως «είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε μια όμορφη συνεργασία με τον κ. δήμαρχο και δεν έχει σημασία από ποιο χώρο προέρχεται ο καθένας.»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot