FOLLOW US: facebook twitter

Τσικλητήρας-Αστέρας 1-1: Άτυχος στην Πύλο

Ημερομηνία: 12-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52115″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Αστέρας δεν τα κατάφερε στην Πύλο καθώς έμεινε στο 1-1 αλλά μείωσε την απόσταση από τον Αστέρα Βλαχιώτη στους 3 βαθμούς καθώς η ομάδα της Λακωνίας ηττήθηκε στην Καλαμάτα.

Στο πρώτο μέρος υπήρχαν ελάχιστες φάσεις με μεγαλύτερη για τον Αστέρα στο  41′ (δοκάρι σε φάουλ του Μπουντόπουλου). Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49′ ο Αστέρας προηγήθηκε με απευθείας φάουλ του Λόρι Κέρι.  Στο 56′ όμως ο Τσικλητήρας ισοφάρισε με σουτ  τον Χατζηστάμου. Από κει και πέρα οι «βυσσινί» πίεσαν για το νικητήριο γκολ και στο 80′ το σουτ του Μαρουκάκη σταμάτησε στο δοκάρι του Κόκκαλη. Δύο λεπτά μετά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε ένα εξαιρετικό απευθείας φάουλ του Μπουντόπουλου.  Ο Αστέρας φωνάζει για δυο πέναλτι και κυρίως για τη φάση του 90΄, όταν αμυντικός έδιωξε με το χέρι εντός περιοχής.

 

Τσικλητήρας: Κόκκαλης, Σβίγκος, Γεωργιάδης, Αμπραχαμιάν, Σεντεμέντες, Μπίκας, Κωστόπουλος(60΄Κατσιβάκης), Ρήγας, Πύλιος(90΄ Χύσα), Τσατσός, Χατζηστάμου(86΄Μεμά).

Αστέρας: Λέτσος, , Μπουντόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπανούσης, Παγώνης, Ενγκουέμ, Μπουζούρας (46΄ Μαρουκάκης ), Κασνέτση, Μπαρμπαρούσης (76΄Μηνάς) , Κέρι, Τόρες.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot