FOLLOW US: facebook twitter

Τσάι με Λεμόνι: Προσκυνώ!

Ημερομηνία: 19-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5377″ img_size=”full”][vc_column_text]-Μαριγούλα πως  έχεις καμπουριάσει έτσι, δεν σε βλέπω ακμαία! Σ έχει χτυπήσει καμιά μέση από την υγρασία;

-Ναι η υγρασία μας μάρανε, προσπαθώ να είμαι εντός… κλίματος και έχω αλλάξει το… βάδισμά μου!

-Εννοείς τι, γιατί δεν καταλαβαίνω όλο με γρίφους μιλάς ρε παιαδάκι μου τόσα χρόνια που σ΄εχω φίλη.

-Είναι πολύ απλό Ασημούλα, συντάσσομαι με τους… προσκυνημένους! Δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται σε αυτή τη χώρα; Αν δεν… προσκυνάμε κάποιον δεν μπορούμε να επιβιώσουμε! Το ραγιαδισμό τον έχει φαίνεται το dna μας! Άλλοι προσκυνάνε τα τοτέμ, άλλοι το Ντάνο στη Σκιάθο, ο Ντάνος τα κομποσκοίνια του, άλλοι το… κάστανο του Αγίου, άλλοι εδώ τους υπουργούς, και στην Ευρώπη τους δανειστές, άλλοι τα… σανά του Κυριάκου σε λίγο θα προσκυνάμε και τη… «Μέδουσα» που έρχεται με αστραπές και κεραυνούς! Έτσι από χθες το βράδυ έχω προβληματιστεί κι είπα πώς γίνεται εγώ να μην ακολουθώ τέτοιο τρανό παράδειγμα αφού ξέρεις ότι η Μαριγούλα είναι σε όλα in, καλά και κακά δυστυχώς!

-Καλά μωρή φιλενάδα και ποιον θα… προσκυνήσεις εσύ για να’ χομε καλό ρώτημα;

-Εγώ προσκυνώ το facebook που αναδεικνύει όλους τους… προσκυνημένους! Είναι σαν ένα τεράστιο κουιζ με πολλαπλές απαντήσεις επιλογής! Κάνεις ένα like σε κάθε… προσκύνημα και είσαι εντός κλίματος!

-Α! με συγχωρεί  η χάρη σου, εγώ μόνο το Μήτρο μου προσκυνώ, τον αφέντη μου και άντρα μου!

-Τώρα τη μούντζα τη χρειάζεται ο οργανισμός σου! Πάρτα μωρή να μη σου τα χρωστάω! Προσκύνα καλύτερα το Ντάνο που είναι και παίδαρος, παρά μου μιλάς για τον μεθύστακα τον ξεδοντιάρη τον άντρα σου που άμα λάχει κι έχει τα νεύρα του γιατί δεν του βγήκε η πρέφα σου ρίχνει κι ένα μπερντάχι ξύλο!

-Μα γι αυτό…τον σέβομαι Μαριγούλα μου, ο άντρας άμα δεν σου κάνει και λίγο το… νταή, δεν είναι άντρας!

-Πάρ’ τα για δεύτερη φορά! Είδες το επεισόδιο στο Καλλιμάρμαρο που έγινε viral που επειδή τσαντίστηκε άρχισε τη γυναίκα του στα χαστούκια κι ενδθουσιάστηκες! Αφού τον αχρείο δεν τον πλακώσανε στο ξύλο και τη γλίτωσε πάλι καλά και μετά εσύ μου λες ότι… προσκυνάς το Μήτρο! Ξύπνα Ασημούλα, ξύπνα! Πέτα τον στον ασβέστη!

-Εσύ δηλαδή στη ζωή σου δεν προσκύνησες κανέναν άντρα;

– Όχι βέβαια, προτιμώ να προσκυνήσω το… κάστανο ή ένα… καρπούζι κι άμα πεινάσω το τρώω κιόλας! Να τώρα έσκασε μύτη η «Μέδουσα» κι όλοι βγήκανε στα μπαλκόνια χθες το βράδυ και προσκυνάγανε τους κεραυνούς! Και να οι φωτογραφίες και να τα βιντεάκια  και να ο θαυμασμός για το… θαύμα της φύσης που χτύπησε κατακαλόκαιρο και που θα πληρώσουνε για μια ακόμα φορά οι μαύροι οι αγρότες. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν για να υπάρξουμε θα πρέπει να βρούμε στη ζωή μας ένα μικρό «θαύμα» να του ανάβουμε κερί! Ωιμέ![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot