FOLLOW US: facebook twitter

Το who is who του νέου γραμματέα

Ημερομηνία: 19-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Ο κ. Παπαθεοδώρου που με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών ανέλαβε τα καθήκοντα του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων έχει ομολογουμένως ένα πολύ βαρύ βιογραφικό.

Κατ’ αρχήν έχει μεγάλη εμπειρία στη δημόσια διοίκηση και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς (είναι ο πρώτος Επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης που θήτευσε στην περιοχή), είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, έχει ασκήσει μάχιμη δικηγορία για περίπου 7 χρόνια και διαθέτει μεταπτυχιακό στο δημόσιο management. Κι αν με ρωτήσετε γιατί μας ενδιαφέρουν εμάς όλα αυτά, θα σας απαντήσω για ένα απλό αλλά σημαντικό λόγο. Τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει στον α’ βαθμό αυτοδιοίκησης χωρίς τις άμεσες και θετικές εγκρίσεις της Αποκεντρωμένης.

Και επειδή το δημόσιο γενικώς δεν φημίζεται για την ταχύτατη διεκπεραίωση των υποθέσεων, ευελπιστούμε ότι η γνώση και η εμπειρία του κ. Παπαθεοδώρου θα λειτουργήσει λυτρωτικά στα πολλά ζητήματα που εκκρεμούν και έχουν να κάνουν με την ομαλή λειτουργία των δήμων.

Μαζί λοιπόν με τις ευχές μας, θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο νέος γενικός γραμματέας θα συμβάλει τα μέγιστα για να «τρέχουν» τα ζητήματα των δήμων που σε τελική ανάλυση είναι ζητήματα που έχουν να κάνουν με τους πολίτες και να μην παραπέμπονται ως συνήθως στις καλένδες…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot