FOLLOW US: facebook twitter

«Το Χρυσαφένιο κουκούτσι»: Ο συγγραφέας Π. Δημητρόπουλος παρουσίασε το νέο του βιβλίο στο δημαρχείο Ανδραβίδας

Ημερομηνία: 07-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”51640″ img_size=”full”][vc_column_text]Στο Δημαρχείο της Ανδραβίδας έγινε η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Το χρυσαφένιο κουκούτσι” του Παναγιώτη Δημητρόπουλου, σε συνεργασία του Δήμου Ανδραβίδας-  Κυλλήνης (Οργανισμός Κοινωνικης Αλληλεγγυης και Παιδειας) και του βιβλιοπωλείου “ΠΟΛΥΕΔΡΟ” ΤΗς κ. Διονυσίας Χαραλαμπιδη.

Ο συγγραφέας Παναγιώτης Δημητρόπουλος παρουσίασε το βιβλίο που είναι ενα παραμύθι για τη σημασία της υγιεινής μεσογειακής διατροφής και στη συνέχεια έπαιξε με τα παιδιά διάφορα παιχνίδια, ζωγράφισε και έφτιαξε παζλ μαζί με τα παιδιά για να κατανοήσουν καλυτέρα το περιεχόμενο και τη σημασία του βιβλίου..

Μίλησε επίσης ο Διαιτολόγος -διατροφολόγος κ.Νικος  Γιαννακοπουλος που αναφέρθηκε στη σημασία των φρούτων και των λαχανικών στην παιδική διατροφή..Στην εκδήλωση συμμετείχε ο παιδικός σταθμός Ανδραβίδας και τα παιδιά αλλά και οι γονείς τους ενθουσιαστήκαν απο τον πρωτότυπο τρόπο της παρουσίασης.. Χορηγοί ηταν τα καταστήματα της κ.Β.  Καραλλαγα και του κ.Χρ. Ροδιτη καθώς και η επιχείρηση του κ. Πάνου Δημητροπουλου ενώ την διοργάνωση της εκδήλωσης ετοίμασε η κ.Μαριαννα Βαρβαρεσου, συμβασιούχος υπάλληλος του Δήμου Ανδραβίδας –Κυλλήνης

Την Κυριακή παρουσίαση στο Περιστέρι δήμου Ήλιδας

Με μεγάλη χαρά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιστερίου, Δήμου Ηλιδας την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου Περιστερίου φιλοξενεί τον συγγραφέα Παναγιώτη Δημητρόπουλο και το καινούργιο του βιβλίο “ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ”.

Μαζί του ο διατροφολόγος Γιαννακόπουλος Νικόλαος θα μας μιλήσει για την σωστή διατροφή και την παιδική παχυσαρκία.

Αποσπάσματα θα διαβάσει η πρόεδρος του συλλόγου και συγγραφέας Αννα Κορτεση.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot