FOLLOW US: facebook twitter

Τιμητικός έπαινος σε τρίτεκνη μητέρα που πήρε πτυχίο

Ημερομηνία: 14-12-2016 | Συντάκτης:

xristodoulopoulos-vraveusi

Τη βράβευσε ο Δήμαρχος Ήλιδας

Τη «δύναμη της θέλησης» τίμησε ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, στο πρόσωπο της κ. Διονυσίας Κουρή- Μπόμπα, τρίτεκνης μητέρας από τα Σαβάλια που παρά τις όποιες δυσκολίες, κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Η κ. Διονυσία Κουρή Μπόμπα, ορκίστηκε πριν μερικές μέρες και πήρε πτυχίο στην «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών» από το ΕΑΠ και ο Δήμος Ήλιδας δε θα μπορούσε παρά να την βραβεύσει για την προσπάθεια της αυτή.

xristodoulopoulos-vraveio

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος συνομίλησε με την ίδια και τον σύζυγό της για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές της, ενώ της παρέδωσε και τιμητικό έπαινο.

Η κυρία Κουρή – Μπόμπα αν και μητέρα τριών παιδιών –όπου τα δύο είναι φοιτητές και το ένα παιδί με ειδικές ανάγκες– και εργαζόμενη εδώ και χρόνια στο εργοστάσιο «ΚΥΚΝΟΣ» των Σαβαλίων όπου και διαμένει, κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές της το 2016, παρά το γεγονός ότι είχε αποφοιτήσει από το Λύκειο το 1992.

Ήδη, βάζει πλώρη για μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα ολοκληρώνει και τις σπουδές της στα Αγγλικά.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ήλιδας στην κυρία Κουρή – Μπόμπα: «Σας συγχαίρω για την θέληση και την δίψα που επιδείξατε για γνώση και μόρφωση. Η περίπτωσή σας μπορεί να μην είναι η μοναδική, είναι όμως ξεχωριστή και πρέπει να της δώσουμε τη δέουσα σημασία. Αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους ανθρώπους και κυρίως για τα νέα παιδιά. Αποδείξατε στην πράξη ότι με την δύναμη της θέλησης οι άνθρωποι μπορούν όλα να τα καταφέρουν. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot