FOLLOW US: facebook twitter

«Τα φαινόμενα καμιά φορά απατούν…»

Ημερομηνία: 30-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”26981″ img_size=”full”][vc_column_text]Διαψεύδει κατηγορηματικά το χθεσινό μου σχόλιο «λαυράκι αξίας 2 ευρώ» η έφορος της ΔΟΥ Πύργου κα Ρουμπίνη Στυλιανοπούλου.

«Φυσικά και δεν ισχύει κάτι τέτοιο και αν το σχόλιο αναφέρεται σε εμάς τότε μας αδικεί, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουμε δώσει τέτοια δείγματα γραφής…»

Βεβαίως η κα Στυλιανοπούλου επεσήμανε και μια άλλη παράμετρο την οποία επίσης καταγράφω γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε «τα φαινόμενα καμιά φορά απατούν». «Όταν πραγματοποιούμε ελέγχους το πρώτο ζητούμενο δεν είναι μόνο αν ο φορολογούμενος έχει κόψει απόδειξη, αλλά και αν έχει και τα νόμιμα παραστατικά που ορίζει ο νόμος για την δραστηριότητά του. Αν λοιπόν ένας επαγγελματίας δεν έχει καν μπλοκ αποδείξεων ή μηχανισμό POS (εφόσον ο νόμος τον υποχρεώνει) τότε έχουμε περίπτωση συνεχούς και επαναλαμβανόμενης φοροδιαφυγής. Ακόμα κι αν το αντίτιμο των υπηρεσιών που προσφέρει είναι κάθε φορά 2 ευρώ. Φυσικά σε μια τέτοια περίπτωση η υπηρεσία δεν μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια…».

Μετά από αυτό το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι «έγινε παρεξήγηση και εξήγηση εδόθει…»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot