FOLLOW US: facebook twitter

Τα επεισόδια και η θέση του Αστέρα για την αστυνόμευση

Ημερομηνία: 11-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο 20ο λεπτό του αγώνα Αστέρας-Παναχαϊκή μπήκαν στο γήπεδο οι οπαδοί της Παναχαϊκής «Nortenos». Η Αστυνομία τους οδήγησε στη γωνία της εξέδρας όπου βρίσκονταν και οι υπόλοιποι φίλοι της πατρινής ομάδας, κάτω όμως από την εξέδρα και μπροστά από τους οπαδούς του Αστέρα και όχι από το κολυμβητήριο ώστε να αποφευχθούν τα επεισόδια. Τότε, κάποιοι οπαδοί της Παναχαϊκής τράβηξαν και πήραν ένα πανό των «Πιράνχας» και παράλληλα πέταξαν καπνογόνο στους φιλάθλους του Αστέρα.  Πλέον ήταν αναμενόμενο να ξεκινήσει ανταλλαγή μπουκαλιών και καθισμάτων Η αστυνομική δύναμη ήταν πολύ μικρή και για περίπου 10 λεπτά επικράτησε… ένας χαμός.

Ο Αστέρας εξέδωσε ανακοίνωση για τα επεισόδια, λίγο μετά το τέλος του αγώνα,  κάνοντας λόγο για ελλιπή αστυνόμευση, όπως και στο ματς με την Αχαϊκή: «Για δεύτερο ματς σε μικρό χρονικό διάστημα, σε παιχνίδι στην έδρα μας, γινόμαστε μάρτυρες ελλιπούς αστυνόμευσης. Όπως και στο παιχνίδι με την Αχαϊκή, όπου η αστυνομική δύναμη δεν επαρκούσε και δεν μπορούσε να επέμβει και να αποτρέψει τα επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων, έτσι και σήμερα.

Ειδικότερα σήμερα (σ.σ. την Κυριακή), μόλις έφθασαν οι οπαδοί της Παναχαϊκής στο γήπεδο, εισήλθαν σε αυτό χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο, ενώ κατά την είσοδό τους, έγιναν επεισόδια με την αστυνομική δύναμη που βρισκόταν εκεί (χωρίς ασπίδες και κράνη), να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα. Ευτυχώς που η κατάσταση δεν επεκτάθηκε και τα πνεύματα ηρέμησαν, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε η κατάσταση να ξεφύγει».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot