FOLLOW US: facebook twitter

«Τα γενέθλια της Κοκκινοσκουφίτσας» την Κυριακή 14 Μαΐου στον Ορφέα

Ημερομηνία: 13-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Θεατρική παράσταση από την παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και τη Θ.Ε «Μέθεξις» την Κυριακή στο Κινηματοθέατρο “Ορφέας” Πύργου

Ο Χρήστος Τριπόδης ετοίμασε μια φανταστική παραγωγή ικανή να συναρπάσει κάθε παιδί και γονιό. Η καινούρια διασκευή που έκανε ο σκηνοθέτης Μάνος Τσότρας συνδυάζει το αγαπημένο μας παραμύθι με καινούρια τραγούδια, τη μουσική των οποίων υπογράφει ο Μιχάλης Τριπόδης, Υπέροχες χορογραφίες που έχει κάνει ο Δημήτρης Ζωγραφάκης, παραμυθένια σκηνικά και λαμπερά κοστούμια, που ενθουσιάζουν τα παιδιά.

Τους ρόλους ερμηνεύουν με πολύ ενέργεια οι γνωστοί ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση, Ειρήνη Ψυχράμη , Δημήτρης Ζωγραφάκης ( Μαρία η Άσχημη), Παναγιώτης Καρμάτης (Μαύρα Μεσάνυχτα), Κατερίνα Ζιώγου (Ντόλτσε Βίτα, Safe Sex), Αλέξανδρος Σαριπανίδης (Κόκκινο Δωμάτιο), καθώς και ο Χρήστος Τριπόδης (Κόκκινο Δωμάτιο, 10η εντολή) σε ένα ρόλο έκπληξη.

Η Κοκκινοσκουφίτσα θα γιορτάσει τα γενέθλια της στον Πύργο την Κυριακή 14 Μαΐου στο Κιν/θέατρο Ορφέας για δύο παραστάσεις στις 12:00 το πρωί & στις 17:00 το απόγευμα.

Ένα σπουδαίο μάθημα υπευθυνότητας, αλληλεγγύης, ανάδειξης της ακέραιης προσωπικότητας, σύνεσης, προνοητικότητας, επαγρύπνησης, αγάπης, φιλίας και δεσμών οικογένειας.

Μια κωμωδία με πολύ μουσική για μικρά και μεγάλα παιδιά, διαδραστική, όπου οι θεατές συμμετέχουν στην παράσταση και έτσι γίνονται και αυτοί πρωταγωνιστές του έργου.

Διάρκεια παράστασης: 70′

Προπώληση εισιτηρίων: 7 €: Κιν/θέατρο Ορφέας (Μανωλοπούλου 11, τηλ. 2621022706), κατάστημα Public και Ηλεκτρονική προπώληση στο viva.gr ή στο 11876

Γενική είσοδος: 8 €

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot