FOLLOW US: facebook twitter

Ταξίδι στο μαγικό κόσμο της μουσικής: Συναυλία των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 30-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Υπέροχες μελωδίες, γέμισε το Λαζαράκειο Δημοτικό Θέατρο το βράδυ του Σαββάτου, στην ετήσια επίδειξη των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας. Οι λιλιπούτειοι μουσικοί, με θάρρος και αποφασιστικότητα, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους ενώπιον των γονιών τους και του κοινού, που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Λαζαράκειου.

Με τη συμπαράσταση των αξιόλογων Δασκάλων τους Νόρας Χάρδα και Γιώργου Καφεντζή, οι σπουδαστές του Ωδείου δίκαια απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού επιβραβεύοντας την προσπάθειά τους. Η επιτυχία της εκδήλωσης αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τη σημαντική προσφορά του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας στην προαγωγή της μουσικής παιδείας στην ευρύτερη περιοχή με υπευθυνότητα και  στόχο να εμφυσήσει στα παιδιά την αγάπη για την Μουσική.

Στη Συναυλία παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος  Ήλιδας κ. Νώντας Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ¨Ο ΗΛΕΙΟΣ¨ κ. Αλέξανδρος Μανωλόπουλος οι οποίοι στο χαιρετισμό που απηύθυναν, συνεχάρησαν τα παιδιά, τους γονείς τους, τους δασκάλους τους και τους συντελεστές του Ωδείου για την εξαιρετική δουλειά τους  τονίζοντας πως η λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου αποτελεί  κεφάλαιο για την πόλη της Αμαλιάδας στον τομέα του πολιτισμού.

Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσε η σπουδάστρια Πιάνου  του Ωδείου Ραφαέλα Βυθούλκα  η οποία, παίρνοντας αυθόρμητα το λόγο αμέσως μόλις τελείωσε την επίδειξη της δικής της δουλειάς,  είπε τα εξής: «Ευχαριστώ τη Δασκάλα μου Νόρα Χάρδα που με έβαλε στο μαγικό κόσμο της Μουσικής, μαζί ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε μαζί σ’ αυτό το ταξίδι.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ευχαριστήσω όλους τους δασκάλους μου και τους γονείς μου που με δίδαξαν και με έμαθαν να προσπαθώ, να επιμένω και να αγωνίζομαι. Με συνεχή αγώνα κατακτώνται όλοι οι στόχοι. Ελπίζω και εύχομαι να είστε αρωγοί και να επιβραβεύετε πάντα τις προσπάθειες και τις αληθινές αξίες».

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1496129987718-0d02c251-2ef0-4″ include=”28258,28259,28260,28261,28262,28263,28264″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot