FOLLOW US: facebook twitter

Τίμος Καβακάς: «Πιο ξεκούραστοι στην πρεμιέρα»

Ημερομηνία: 25-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ο Τίμος Καβακάς σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, έκανε λόγο για κόπωση των παικτών του από τα συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια, αλλά ήταν κάτι που δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. «Ήταν για μας το τρίτο παιχνίδι μέσα σε οκτώ μέρες. Ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό. Γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά ότι σε αυτό το παιχνίδι θα υπήρξε κούραση από τους ποδοσφαιριστές.

Αυτό που θέλαμε μέσα από αυτή τη διαδικασία των παιχνιδιών, ήταν να δούμε τις αδυναμίες μας. Τις γνωρίζουμε τις αδυναμίες μας και ευελπιστούμε ότι με τις προσθήκες τις οποίες έχουμε κάνει, σε 10-15 μέρες θα είμαστε έτοιμοι. Παρά την κούραση τα παιδιά προσπάθησαν. Δεν προλαβαίναμε διαφορετικά να κάνουμε, διότι όταν μια ομάδα δυο βδομάδες πριν την πρεμιέρα κάνει τρία φιλικά, σημαίνει ότι τρέχει να προλάβει τον χρόνο.

Ένα φαινόμενο σύνηθες για μας είναι ο αντίπαλος να κάνει μια-δυο ευκαιρίες και να κάνει γκολ, εμείς να κάνουμε πέντε και να μη βάζουμε. Ξεκινάει πλέον η αγωνιστική περίοδος για μας. Ευελπιστώ ότι στην πρεμιέρα η ομάδα θα είναι πιο ξεκούραστη, συγκεντρωμένη, σοβαρή και θα μπορέσει να κάνει το ξεκίνημα που όλοι θέλουμε».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot