FOLLOW US: facebook twitter

Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π.: Επιτυχημένο το 3ο BELLA CLASSICO

Ημερομηνία: 31-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το 3ο BELLA CLASSICO «Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ» αποτελεί παρελθόν για τον Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π.. Την περασμένη Κυριακή, στη γραμμή εκκίνησης του αγώνα ξεκινούσε το πρώτο πλήρωμα για ένα αγώνα διάρκειας 2 ωρών περίπου και απόστασης 80 χλμ..

Τα 28 πληρώματα, μέλη του συλλόγου Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π. και μη, πήραν σημαία εκκίνησης από το ΠΑΝΘΕΟΝ espresso bar και διασχίζοντας γραφικές διαδρομές και χωριά από την ευρύτερη περιοχή όπως Παλαιοβαρβάσαινα –Χειμαδιό – Κορυφή – Φωναΐτικα – Βούναργο – Καλακαΐκα κ.α.. Διαγωνίστηκαν σε έξι ειδικές διαδρομές ακριβείας δευτερολέπτου και τερμάτισαν 28 πληρώματα στα γραφεία του συλλόγου, περίπου στις 14:30.

Συμμετείχαν αυτοκίνητα, με παλαιότερο το Willies κατασκευασμένο πριν το 1958 και νεότερα «παλιά» της δεκαετίας του 1960 στην κατηγορία F, με την πολυπληθέστερη κατηγορία των πιο «σύγχρονων» G που συγκεντρώνει οχήματα από την δεκαετία του 1970 μέχρι το νεότερο TOYOTA COROLLA GT του 1986. Στον αγώνα συμμετείχαν και δύο πληρώματα με ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ του 1952 τύπου BMW R25 ιδιοκτησίας και συμμετοχής κου Τερζόπουλου Νικολάου και MOTOBI 125 του 1969 ιδιοκτησίας του κου Γεωργούλη Γεώργιου.

«Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ» του Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π. στην αγωνιστική δραστηριότητα σημαδεύτηκε από τις πολλές συμμετοχές, την σωστή οργάνωση και πολλά χαμόγελα από συμμετέχοντες, κριτές, θεατές και οργανωτές.

Ευχαριστεί τους χορηγούς

Ο σύλλογος μετά τον τερματισμό του τελευταίου αυτοκινήτου, πρόσφερε γεύμα απονομής στο εστιατόριο «ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ», όπου σε μια λιτή εκδήλωση έγιναν οι απονομές στους νικητές Γενικής, Κατηγοριών, Group και όπως έχει καθιερωθεί από τον Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π. στον Τελευταίο Νικητή.

Ο Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π. ευχαριστεί όσους συμμετείχαν, όσους βοήθησαν και όσους παρακολούθησαν τον αγώνα και ιδιαίτερα τους κριτές και τους χρονομέτρες που στέκονται πάντα στο πλευρό του συλλόγου αφιλοκερδώς καθώς επίσης και τους χορηγούς: «ΠΑΝΘΕΟΝ espresso bar», κ. Μπαλάση Θοδωρή, κ. Μπούγο Γεώργιο, το ΚΤΕΟ AUTOVISION, το Εστιατόριο «Πιπερίτσα», τον κ. Παπαδημητρίου Βασίλειο, Φανοποιεία – Βαφές Πυρπιρή, το ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ, Ηλειακή Ελαιουργική.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot