FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου: Εξέλεξαν αντιπροσώπους για την 86η και 87η Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

Ημερομηνία: 01-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28477″ img_size=”full”][vc_column_text]Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην 86η και 87η Γ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών (Δ.Ο.Ε.) που θα διεξαχθεί τέλη Ιούνη στην Αθήνα, πραγματοποίησε χθες ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργο στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Στις αρχαιρεσίες συμμετείχαν τέσσερις παρατάξεις και συγκεκριμένα η Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πύργου, το Δημοκρατικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών (ΔΗ.Μ.Ε.), η Ταξική Ενότητα Εκπαιδευτικών (που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ) και η Ανεξάρτητη Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλείας.

Προηγήθηκε κριτική επί των πεπραγμένων της Δ.Ο.Ε. και ενημέρωση για τα θέματα της 86ης Γενικής Συνέλευσης του κλάδου καθώς και προτάσεις για το διεκδικητικό και αγωνιστικό πλαίσιο.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αλέξης Σοφιανόπουλος, τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο είναι πάρα πολλά και καίρια και έχουν να κάνουν με την ειδική αγωγή, τα θέματα του νηπιαγωγείου, τα ζητήματα της αξιολόγησης κ.α. «Θα καταθέσουμε τις προτάσεις και τις θέσεις μας τις οποίες οι αντιπρόσωποι που θα εκλεγούν θα μεταφέρουν στη γενική συνέλευση ώστε να παρθούν αποφάσεις.

Δεν είναι μόνο τα προβλήματα που χρονίζουν αλλά τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται καθώς έρχεται το ένα μνημόνιο μετά το άλλο. Οταν η μία υπουργική απόφαση αναιρεί την προηγούμενη και συνεχώς υποβαθμίζουμε το δημόσιο σχολείο…».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot