FOLLOW US: facebook twitter

Σχολικά τώρα από τα γραφεία του ‘Χαμόγελου’ στον Πύργο

Ημερομηνία: 15-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39195″ img_size=”full”][vc_column_text]Ολοκληρώθηκε το Σχολικό παζάρι του Συλλόγου στην κεντρική πλατεία της πόλης

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το απόγευμα το Σχολικό Παζάρι που είχε στηθεί απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην κεντρική πλατεία του Πύργου, με σχολικά είδη από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Πολλοί ήταν οι γονείς που επέλεξαν να προμηθευτούν τα σχολικά των παιδιών τους από το παζάρι το Χαμόγελου για να βοηθήσουν τους σκοπούς του Οργανισμού.

Στο περίπτερό του που έχει στηθεί, μπορούσαν να προμηθευτούν με μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής,  σχολικά ημερολόγια, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολυβοθήκες, σχολικές τσάντες, χειροποίητες κατασκευές από εθελοντές και άλλα είδη ελληνικής κατασκευής εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές. Ωστόσο όσοι γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί θέλουν, μπορούν να προμηθευτούν πλέον τα σχολικά είδη του οργανισμού και μέσω του e-shop https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή από τα γραφεία του οργανισμού στον Πύργο (Αγίου Χαραλάμπους 32, 26210 81040 και e-mail pyrgos@hamogelo.gr).

Αποκτώντας τα είδη του οργανισμού, συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Εξαφάνισης, δίπλα σε κάθε παιδί με προβλήματα Υγείας και δίπλα σε κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας προσφέροντας σταθερές και ποιοτικές υπηρεσίες, καθημερινά και πανελλαδικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το α’ εξάμηνο του 2017 στήριξε 60.543 παιδιά και τις οικογένειές που βρίσκονται στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση παρά μόνο με την υποστήριξη του κόσμου.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1505461131285-390fdfab-f5b4-10″ include=”39197,39198,39199,39200,39201″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot