FOLLOW US: facebook twitter

Συνδικάτο Οικοδόμων και συναφών Επαγγελμάτων Ν. Ηλείας: Όλοι στην απεργία της 1ης Μαίου

Ημερομηνία: 30-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”46346″ img_size=”full”][vc_column_text]Κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους του από το χώρο της οικοδομής για την αυριανή απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Πύργου, ώρα 10.30 το πρωί, απευθύνει το Συνδικάτο Οικοδόμων και συναφών Επαγγελμάτων Ν. Ηλείας τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Συνάδελφοι,

Η 1η ΜΑΗ είναι μέρα των εργατών όλου του κόσμου και ως τέτοια σηματοδοτεί τον αδιάκοπο αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση, τους πολέμους, τη φτώχεια, μέχρι την τελική νίκη απέναντι στο κεφάλαιο και τις δυνάμεις του που έχουν μετατρέψει τη ζωή μας σε κόλαση.

Η 1η ΜΑΗ και οι αγώνες της τάξης μας, μας τροφοδοτούν με δύναμη και χρήσιμα συμπεράσματα, που φανερώνουν ότι μόνο με τον ταξικά προσανατολισμένο αγώνα μπορούμε να υπερασπιστούμε τη ζωή μας και να ανοίξουμε ελπιδοφόρους δρόμους και προϋποθέσεις για το μέλλον των παιδιών μας.

Στεκόμαστε με σεβασμό και τιμούμε τους επώνυμους και ανωνύμους ήρωες της τάξης μας, που αφιέρωσαν τη ζωή τους και θυσιάστηκαν στο πεδίο της ταξικής πάλης αφήνοντας τη τελευταία τους πνοή στις φυλακές, τις εξορίες, στο εκτελεστικό απόσπασμα, στο βουνό με το όπλο στο χέρι. Δίνουμε υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο που περπάτησαν.

Όλοι στην απεργιακή Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Πύργου στις 10:30 πμ

ΖΗΤΩ η 1η ΜΑΗ- ΖΗΤΩ η εργατική τάξη όλου του κόσμου[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot