FOLLOW US: facebook twitter

Συμβιβασμός στη δίκη για το επεισόδιο σε θέση στάθμευσης ΑμεΑ

Ημερομηνία: 08-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”51788″ img_size=”full”][vc_column_text]Με συμβιβασμό ανάμεσα στους αντίδικους έληξε η υπόθεση αλληλομηνύσεων  μεταξύ του γραμματέα του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας Γιώργου Παπανικολόπουλο και πολίτη ύστερα από επεισόδιο κατά την διάρκεια χρωματισμού θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ από τα μέλη του συλλόγου. Κατά την ολοκλήρωση της υπόθεσης χθες στα Δικαστήρια Πύργου, ήταν σημαντική η παρουσία αρκετών μελών συλλόγων ΑμεΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, «κατόπιν αμοιβαίων εξηγήσεων που δόθηκαν από τις διάδικες πλευρές ο πολίτης δηλώνει ότι σέβεται και αναγνωρίζει το έργο του Γιώργου Παπανικολόπουλου και την συμβολή του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των ατόμων με μειωμένη κινητικότητα, ο δε Γιώργος Παπανικολόπουλος ομοίως ότι σέβεται και εκτιμά τον πολίτη και την εν γένει κοινωνική παρουσία του.

Άπαντες δε, δηλώνουν ότι κατά το επίδικο συμβάν ουδείς είχε πρόθεση να προσβάλει τον άλλο και να θίξει την τιμή, την υπόληψη και την σωματική ακεραιότητα του. Κατόπιν των εξηγήσεων αυτών η προσπάθεια των ατόμων με αναπηρία για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τους και το σχετικό σωματείο τους απέκτησε έναν ακόμα υποστηρικτή, ενώ τα μέλη του σωματείου αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του, την ειλικρινή επιθυμία να συστρατευτεί μαζί με τους σε κοινές δράσεις.

Ως εκ τούτου η συγκεκριμένη υπόθεση κλείνει με τον καλύτερο τρόπο και όλοι οι εμπλεκόμενοι κράτησαν μόνο τα θετικά στοιχεία από την κατάσταση που προκλήθηκε».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot