FOLLOW US: facebook twitter

Συγκέντρωση ελαιολάδου για τους πληγέντες της Αττικής: Κάλεσμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλίδονας «Σάρενα»

Ημερομηνία: 02-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”67594″ img_size=”full”][vc_column_text]Την συγκέντρωση ελαιολάδου για τους πληγέντες της Αττικής, αποφάσισε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλίδονας ΣΑΡΕΝΑ κάνοντας την παρακάτω πρόσκληση στους πολίτες της Ηλείας:

«Αγαπητοί πατριώτες, μέλη του Συλλόγου μας, φίλοι και φίλες. Πριν 11 χρόνια αντιμετωπίσαμε και εμείς τα ίδια προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στις περιοχές της Αττικής. Στο χωριό μας ήρθαν γνωστοί και άγνωστοι και μας συμπαραστάθηκαν. Ηθικά και υλικά. Πρέπει και εμείς να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων και να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας και την συμπαράστασή μας.

Θερμή παράκληση του ΔΣ του Συλλόγου μας, ως πρώτη μας κίνηση, είναι η συγκέντρωση ελαιόλαδου, με όποια ποσότητα επιθυμεί έκαστος. Θα συγκεντρωθεί στην Καλίδονα, στο Πολιτιστικό Κέντρο, και με ευθύνη του Συλλόγου θα διαβιβασθεί στις πληγέντες περιοχές. Το σκεπτικό μας είναι να έρθουμε σε επαφή με τους κατά τόπους συλλόγους, να μας πληροφορήσουν, να μας καθοδηγήσουν, και θα πράξουμε ανάλογα.. Μέχρι 10 Αυγούστου θα κάνουμε και μια συγκέντρωση στην Καλίδονα προς ενημέρωσή σας, για όποιες ενέργειες έχουν γίνει.

Θεωρούμε την προσφορά σας δεδομένη, αλλά και βασιζόμαστε στην ανθρώπινη σας ευαισθησία. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε εμπράκτως ότι δεν ξεχνούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες και για διευκόλυνσή σας απευθυνθείτε στα τηλέφωνα των μελών του ΔΣ

Νιάρχου Τριανταφυλλιά : 6977505783,

Νεοφώτιστος Ηλίας: 6944230436,

Χριστοδουλόπουλος Γεώργιος: 6977712148

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot