FOLLOW US: facebook twitter

Συνέντευξη τύπου για το 4ο GNN STREETBALL: “Στόχος μας να διαδώσουμε το μπάσκετ…”

Ημερομηνία: 07-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32393″ img_size=”full”][vc_column_text]To GNN Streetball επιστρέφει σε Πύργο, Κουρούτα και Ζαχάρω και για τέταρτη συνεχή χρονιά θα δώσει την δυνατότητα σ’ όλους τους φίλους του μπάσκετ, ανεξαρτήτως ηλικία να αθληθούν και να διασκεδάσουν σ’ ένα τουρνουά, που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Με αφορμή, λοιπόν, το γεγονός ότι το τουρνουά πλησιάζει οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, τόσο για να παρουσιάσουν τις λεπτομέρειες όσο και για να ευχαριστήσουν τους χορηγούς τους.

Πρώτος μίλησε ο Νίκος Τσίτσος ο οποίος ανέφερε: “ Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο Πύργου, τον δήμο Ήλιδας και το δήμο Ζαχάρως που μας παρέχουν τους χώρους για να γίνει το τουρνουά, ενώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε και την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας. Εδώ θέλω να αναφερθώ και στους χορηγούς μας, όπου για το τουρνουά του Πύργου «χρυσός» χορηγός ονομασίας είναι η εταιρία Βασιλόπουλος Τρύφωνας Συσκευασίες, για το τουρνουά της Κουρούτας το ΑΒ Βασιλόπουλος Food Market του κ. Χρήστου Μπεβούδα, ενώ μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης είναι η Καφεδυναμική Illy – Dimelo Θωμόπουλος Σάκης, ΗΛΒΙΓΑΛ Καλομοίρης, Τοπιτζής Γιάννης κατεψυγμένα, DELTA CAR του κ. Φώτη Δούβρη.

Ενώ υποστηριχτές μας είναι οι Παπανδρέου fast food, Γιάννης Her style, EL GRECO πίτσα και grill, Τσιπολίτης Ηλειακό κέντρο Ανακύκλωσης, Απολυμαντική – Πετρελαϊκή κ. Χρ. Ασημακόπουλος, John Dear Αθανασούλης στην Γαστούνη, Σμαρνάκης Patisserie, Ρέβελου Δώρα κέντρο διαιτολογίας, ΕΤΕΚΑ Δημητρόπουλος, το κατάστημα Σκαουτ και Τζένης, το Σουβλακοθέραπη, την πρότυπο προσχολική αρωγή Ρήγας, τα έπιπλα Μιχαλόπουλος, τον Γιάννη Θύλιζα με τους ανελκυστήρες, το κατάστημα ΖΕΝ, το εστιατόριο Πιπερίτσα και το ΙΕΚ Σμαρνάκη. Χωρίς αυτούς και τα μέσα ΜΜΕ, τον δημοσιογραφικό οργανισμό Βαρουξή, την εφημ. Πατρίς, το patris news, το Ήλιδα 91,1, το Ηλεία live, το Ηλεία Οικονομία, το My Ηλεία news, το Πρώτη news και το Ηλεία news, δεν θα μπορούσαν να γίνουν να γίνουν τα τουρνουά”.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Γρηγόρης Κακολύρης: “Για 4η χρονιά τα τουρνουά θα διεξαχθούν σε τρεις πόλεις, ξεκινώντας από τον Πύργο στις 20-23 Ιουλίου, όπου θα υπάρχουν 4 κατηγορίες, όπου η πρώτη θα είναι των u-15, για παιδιά που έχουν τελειώσει την 1η, 2η και 3η Γυμνασίου, την u-18, που θα αφορά τα παιδιά του λυκείου, τη οπεν που θα μπορούν να συμμετέχουν αθλητές όλων των ηλικιών και η veteran που θα μετέχουν αθλητές 35 ετών και άνω. Σε αυτό της Κουρούτας, 27-30 Ιουλίου, επειδή θα έχουμε μόνο μισό γήπεδο, θα έχουμε μόνο δυο κατηγορίες, την u-18 για παιδιά από 12-18 ετών και την 18 και άνω που θα μπορούν να συμμετέχουν αθλητές όλων των ηλικιών. Όσον αφορά την Ζαχάρω, θα ισχύσει ότι και στον Πύργο με 4 κατηγορίες”.

Για να κλείσει ο Νίκος Συναδινός: “Οι στόχοι μας είναι ουσιαστικά δυο. Ο πρώτος είναι ότι μέσα από αυτά τα τουρνουά δίνουμε την ευκαιρία να παίξουν τα μικρά παιδιά. Όταν ένα μικρό παιδί θα ξεκινήσει και θα δει το φως και την λάμψη που δίνεται μέσα από το GNN, θεωρούμε ότι θα ασχοληθεί με το μπάσκετ. Ο δεύτερος στόχος μας είναι να μπορέσουμε να τραβήξουμε κόσμο που δεν ασχολείται με το μπάσκετ, να τον βγάλουμε από τον καναπέ. Όλους τους έχουμε ανάγκη για να διαδώσουμε το άθλημα του μπάσκετ”.

Οι 3 στάσεις του τουρνουά για φέτος είναι:

1ο τουρνουά στην κεντρική πλατεία Πύργου 20-23 Ιουλίου

2ο τουρνουά στην Κουρούτα 27-30 Ιουλίου

3ο τουρνουά στη Ζαχαρω 10-12 Αυγούστου .

Έτσι στα 2 τουρνουά (Πύργου – Ζαχάρως) θα έχουμε 4 κατηγορίες με βάση την ηλικία, ενώ στην Κουρούτα θα έχουμε 2 κατηγορίες .

  1. Παίδων U15
  2. Νέων U18
  3. Open
  4. Veteran

Τα τουρνουά και φέτος τελούν υπό την αιγίδα της περιφέρειας και των δήμων Ήλιδας -Πύργου- Ζαχάρως[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot