FOLLOW US: facebook twitter

Στο πλευρό των πυρόπληκτων ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης-Συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης

Ημερομηνία: 25-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32344″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης με πρωτοβουλία  του Δημάρχου  Ναμπίλ Ιωσήφ Μοραντ   προχωρά στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν  περιοχές του Νομού Αττικής το τελευταίο 24ωρο.

Θα συγκεντρωθούν τα είδη στο Κέντρο κοινότητας του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης στα Λεχαινά, όπως και στα 4 δημαρχεία   του Δήμου, καθώς επίσης και στο Κάστρο Χλεμούτσι, στις παραστάσεις  «το μυστικό τραγούδι του Κάστρου» που θα πραγματοποιηθούν στις 28 Ιουλίου και 4 Αυγούστου , οι οποίες θα είναι αφιερωμένες στη μνήμη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας.

Οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2623023000  και 2623023111 (Κέντρο Κοινότητας) και στα 4 Δημαρχεία προκειμένου να παραδίδουν εκεί τα είδη θέλουν να προσφέρουν.

Επιπλέον και ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης  θα διαθέσει από δικούς του πόρους είδη πρώτης ανάγκης (μέσω του Ερυθρού Σταυρού) προκειμένου να συμβάλει στην ανακούφιση των πληγέντων, τις πρώτες πολύ δύσκολες ώρες μετά την τραγωδία που έπληξε τη χώρα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot