FOLLOW US: facebook twitter

Στους ίδιους ρυθμούς η παράδοση πινακίδων

Ημερομηνία: 28-12-2016 | Συντάκτης:

paradosh-pinakides2

Σε σχέση με το 2015- Οι ουρές αναμένονται το τελευταίο διήμερο

Χωρίς ιδιαίτερες ουρές, κάτι που ίσως να είναι αναπόφευκτο τις τελευταίες ημέρες του έτους, συνεχίζεται η κατάθεση των πινακίδων από τους ιδιοκτήτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, ή που δεν μπορούν να συντηρούν περισσότερα από ένα οχήματα. Στις εφορίες της Ηλείας οι πολίτες προσέρχονται για να βγάλουν από πάνω τους ένα οικονομικό βάρος μιας και για πολλούς τα περιθώρια στενεύουν όσο τα μέτρα αυξάνονται…

Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις ημέρες πριν το κλείσιμο των Δ.Ο.Υ. της Ηλείας, Πύργου και Αμαλιάδας, για το 2016 και ο αριθμός των πινακίδων κυκλοφορίας που καταθέτουν οι πολίτες ακολουθεί το ρυθμό της περασμένης χρονιάς. Εκτιμάται πως έως χθες είχαν κατατεθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας για περισσότερα από 1500 οχήματα σε όλη την Ηλεία.

paradosh-pinakides3

Στην Δ.Ο.Υ. Πύργου, έως το πρωί της Τρίτης ο αριθμός είχε αγγίξει τις 800 με μια ομαλή ροή προσέλευσης των πολιτών και χωρίς ιδιαίτερες ουρές έξω από το αρμόδιο γραφείο στον πρώτο όροφο της Δ.Ο.Υ. Πύργου.

paradosh-pinakides4

Στη Δ.Ο.Υ. Αμαλιάδας ο αντίστοιχος αριθμός ξεπέρασε χθες το πρωί τις 700 καταθέσεις πινακίδων κυκλοφορίας κάθε είδους οχήματα.

Να σημειώσουμε πως ο αριθμός δεν αφορά μόνο ΙΧ επιβατηγά, αλλά και αγροτικά φορτηγάκια, όπως και δίκυκλα, όπου οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν τη δυνατότητα να τα διατηρήσουν στην κυκλοφορία. Η αδυναμία κάλυψης των πάγιων εξόδων όπως τα τέλη κυκλοφορίας και η ασφάλιση, το κόστος συντήρησης, αλλά επίσης και το κόστος των καυσίμων που ανεβαίνει καθημερινά έως τώρα και από το 2017 ακόμα περισσότερο…

Να σημειώσουμε ότι το 2013 είχε σημειωθεί ρεκόρ κατάθεσης πινακίδων με 2.200 στην εφορία Πύργου, το 2014  κατατέθηκαν περίπου 1600 πινακίδες και το 2015 γύρω στις 1200 μόνο στη Δ.Ο.Υ Πύργου.

paradosh-pinakides1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot