FOLLOW US: facebook twitter

Στον Α.Ο. Φαραί ο Κωνσταντόπουλος

Ημερομηνία: 25-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40164″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο νεαρός και συνάμα ταλαντούχος Στέλιος Κωνσταντόπουλος από τον Πύργο, πήρε μεταγραφή πριν λίγες μέρες στον Α.Ο. Φαραί της Καλαμάτας, ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄ Μεσσηνίας. Ο Κωνσταντόπουλος είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Στην Καλαμάτα συνδυάζει τις σπουδές του (φοιτά στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου) με το ποδόσφαιρο, ένα άθλημα που ασκεί από μικρό παιδί.

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Αιόλου Πύργου, σε ηλικία 15 ετών «πήρε προαγωγή» στον Αργοναύτη Κατακόλου και τη σεζόν 2015-2016 έπαιξε στον Ενιπέα Λαντζοΐου, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, κατά το πρώτο έτος των σπουδών του στην Καλαμάτα, έπαιξε μέχρι το Γενάρη στον Αστέρα Αρφαρών και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ομόνοια Καλαμάτας. Ο Κωνσταντόπουλος είναι ένας εξελίξιμος ποδοσφαιριστής και μάλιστα υπήρξε μέλος της Μικτής Νέων Ηλείας,  αλλά και της ομάδας Νέων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot