FOLLOW US: facebook twitter

Στην σκιά του Επικούρειου Απόλλωνα: Συνδυασμός τουριστικής προβολής και Ηλειακής φιλοξενίας για το «Tour du Peloponnese 2018″

Ημερομηνία: 09-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”72882″ img_size=”full”][vc_column_text]Εντυπωσιακή ήταν η Γιορτή για το “Tour du Peloponnese 2018” που διοργανώθηκε υπό τη σκέπη του επιβλητικού Ναού, με ταυτόχρονη προβολή της ελληνικής κουζίνας και της φιλοξενίας σε παγκόσμιο επίπεδο με την υποστήριξη του ΦΙΓΑΛΕΙΑNEWS24.GR.

Πρόκειται τον γνωστό αγώνα – περιήγηση κλασσικών αυτοκινήτων με την ονομασία «Tour du Peloponnese», μια διοργάνωση της Scuderia Triskelion σε συνεργασία με τα Αθλητικά Σωματεία AΛΑΚ, ΑΡΣΟΕ, ΕΛΙΑ, ΟΜΑΕ, ΦΙΛΠΑ,υπό την αιγίδα του Δήμου Άργους Μυκηνών & της ΚΕΔΑΜ για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Πελοπόννησο.

Οι συμμετέχοντες τη περασμένη Δευτέρα μετά την Αρχαία Ολυμπία κατευθύνθηκαν στο επιβλητικό ναό του Επικουρείου Απόλλωνα και κατέληξαν στη Δημητσάνα όπου και διανυκτέρευσαν.Περίπου στις 2:30 το μεσημέρι έφθασαν στο Ναό του Επικουρείου Απόλλωνα τα κλασσικά αυτοκίνητα για να μαγνητίσουν τα βλέμματα των επισκεπτών και του προσωπικού του Ναού αλλά και επισκεπτών που βρέθηκαν εκεί από τη Νέα Φιγαλεία για να υποδεχθούν τα οχήματα και τα πληρώματα τους για πρώτη φορά. Συνολικά 36 οχήματα με 70 άτομα πληρώματα και 6 βοηθητικά οχήματα με προσωπικό τερμάτισαν στο χώρο του Ναού μετά από μια σχετικά γρήγορη ειδική διαδρομή που ξεκινούσε μερικά χιλιόμετρα πριν. Όλα τα πληρώματα είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον εντυπωσιακό ναό και τον περιβάλλοντα χώρο αλλά και να φωτογραφηθούν με τα οχήματά τους.

Εκεί το λόγο είχε το Εστιατόριο Πανόραμα από τη Νέα Φιγαλεία που μαζί με το προσωπικό του είχαν ετοιμάσει έναν υπέροχο μπουφέ με ντόπια παραδοσιακά εδέσματα, ενώ η έκπληξη του μπουφέ ήταν ένα μεγάλο ταψί παραδοσιακής καρυδόπιτας το οποίο όχι μόνο εντυπωσίασε τα πληρώματα. Ο συνδυασμός της προβολής της ελληνικής κουζίνας και της φιλοξενίας ήταν η αιτία να δοθούν πολλά συγχαρητήρια στους κατοίκους της Νέας Φιγαλείας οι οποίοι εθελοντικά προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στην ομαλή άφιξη και αναχώρηση όλων των πληρωμάτων από το Ναό.

Φιγαλείαnews24.gr

Photo: FIRST MEDIA – Dimitris Zogokis[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1539073937383-a04f5892-b3fa-10″ include=”72883,72884,72885″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot