FOLLOW US: facebook twitter

Στην Π.Υ. Αμαλιάδας πυροσβεστικό του δήμου Ήλιδας

Ημερομηνία: 14-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32947″ img_size=”full”][vc_column_text]Παραχώρηση για χρήση στην αντιπυρική εντός των ορίων του δήμου

Με ένα υπερσύγχρονο πυροσβεστικό όχημα ενισχύθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας. Πρόκειται για μια προσφορά του δήμου Ήλιδας, μια παραχώρηση προς χρήση για τις ανάγκες εντός των ορίων του δήμου. Οι τυπικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν το πρωί της Τρίτης, στο χώρο του Πυροσβεστικού Σταθμού της πόλης, παρουσία του διοικητή της υπηρεσίας Κωνσταντίνου Χριπάτσιου και του δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Όπως ανέφερε ο διοικητής της Π.Υ. Αμαλιάδας το όχημα είναι δυνατοτήτων 4×4, με δεξαμενή 2,5 τόνων, αποκτήθηκε το 2010 και καλύπτει τις προδιαγραφές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Σε ότι αφορά τις ανάγκες θα μπορεί να πραγματοποιεί περιπολίες σε 24ωρη βάση και θα αντικαταστήσει για την αντιπυρική περίοδο όχημα της υπηρεσίας που υπέστη βλάβη.

Ο δήμαρχος Ήλιδας τόνισε πως με απόφαση του ΔΣ Ήλιδας υλοποιείται αυτή η παραχώρηση για την αντιπυρική περίοδο καλύπτοντας τις ανάγκες εντός των ορίων του δήμου και μόνο. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία του δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στάθηκε στο θέμα του ελικοπτέρου Ericsson που δεν έχει μετασταθμεύσει ακόμα στην Ανδραβίδα, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα της επιστροφής του στην Ηλεία.

Ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μαυρίκος που παραβρέθηκε στην παράδοση του οχήματος τόνισε πως ήταν μονόδρομος η παραχώρηση του οχήματος στην Π.Υ. Αμαλιάδας καθώς ο δήμος δεν έχει ούτε το προσωπικό ούτε τις κατάλληλες γνώσεις ώστε να εκμεταλλευτεί στο έπακρον τις δυνατότητές του.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot