FOLLOW US: facebook twitter

Στην Πύλο την Κυριακή οι φίλοι του ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 25-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40242″ img_size=”full”][vc_column_text]Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ Βάρδας διοργανώνουν εκδρομή για το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας στην Πύλο, την προσεχή Κυριακή, στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής.

Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΒ, έχει ως εξής: «Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και ώρα 16.00 είναι ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για τον κόσμο της ομάδας μας να δείξει το μεγαλείο του και τη στήριξή του στην ομάδα μας καθώς ο Παμβουπρασιακός  ξεκινά τους αγώνες του με σημαντικό παιχνίδι στην Πύλο με αντίπαλο τον Τσικλητήρα Πύλου.

Όλοι κοντά για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε πολύ καλά, να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη και να γουστάρουμε στην κερκίδα!  Διοργανώνουμε εκδρομή για το παιχνίδι, προκειμένου να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα μας.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ  που θέλουν να μεταβούν οργανωμένα στην Πύλο για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς με τον Τσικλητήρα Πύλου, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή καθημερινά στα γραφεία της ομάδας στο  γήπεδο «Γρ.Καλάκος» της Βάρδας…

Επίσης στα τηλέφωνα : 6947073735, 6936133708, 6995713009. Τιμή εισιτηρίου λεωφορείου 10 ευρώ + το αντίτιμο εισιτηρίου του αγώνος. Σας θέλουμε όλους κοντά στην ομάδα μας . Τα καλύτερα είναι μπροστά».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot