FOLLOW US: facebook twitter

Στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ ο Γιαννάτος-Με  το Νο 21 στη φανέλα

Ημερομηνία: 20-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Μετά από μια εβδομάδα προετοιμασίας, οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ επέλεξαν τους αριθμούς που θα έχουν στις φανέλες τους τη σεζόν 2024-25. Ο 18χρονος Πυργιώτης γκαρντ, Βαγγέλης Γιαννάτος, που υπέγραψε πριν 20 μέρες τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία, επέλεξε τον αριθμό 21. Ο ΠΑΟΚ έχει στο ρόστερ του άλλους δύο νεαρούς παίκτες, πέρα από τον Γιαννάτο, τον επίσης 18χρονο Χρήστο Μανθόπουλο και τον 17χρονο Παναγιώτη Λέφα, άπαντες από το εφηβικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ΠΑΟΚ φέτος παίζει και ένας πρώην παίκτης του Κοροίβου, ο 22χρονος σέντερ Κώστας Ιατρίδης, ο οποίος έπαιξε στην ηλειακή ομάδα τη σεζόν 2022-2023. Ο Ιατρίδης το 2017 είχε αναδειχτεί πρωταθλητής Ελλάδας με την ομάδα Παίδων του ΠΑΟΚ.

Την προσεχή Παρασκευή 23 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Valcea BC από τη Ρουμανία, στο PAOK Sports Arena, κεκλεισμένων των θυρών. Το πρώτο ανοικτό για τον κόσμο του ΠΑΟΚ φιλικό παιχνίδι είναι με αντίπαλο την TFT Skopje την Τετάρτη 28 Αυγούστου (ώρα 6μ.μ.).

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου του Βορρά ξεκινούν στις 19 Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή στα προκριματικά του Basketball Champions League στην Αττάλεια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot