FOLLOW US: facebook twitter

Στην Ανδραβίδα συναντιούνται ο άνθρωπος, το άλογο και η ιστορία…

Ημερομηνία: 15-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Αθλητικά, Νέα

andravida-ippiki-ekthesi182η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας από 15-18 Σεπτεμβρίου – Ξεκινούν σήμερα οι εκδηλώσεις

Η Ανδραβίδα ως μεγάλη Κυρία των καιρών, ως σοβαρή Βασίλισσα του κάμπου, με Τοπική Υπερηφάνεια «για να αμυλάται το παρόν το παρελθόν της πόλης». Ανοίγει τις πύλες της για την 82 Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας και σας προσκαλεί. Στο τετραήμερο του Σεπτέμβρη από 15 έως και 17. Θα πραγματοποιηθεί η ανά των χρόνων κλασική Ιππική Έκθεση από την Δημοτική Κοινότητα Ανδραβίδας, το Ν.Π.Δ.Δ Αθλητισμού, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου, τον Ιππικό Σύλλογο «ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ» και τον Όμιλο Φιλίππων «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» σε Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας-Π.Ε Ηλείας, όπως κληρονομήθηκε και οφείλει να κληροδοτήται στις επόμενες γενιές μας. Παρακάτω παρατίθεται το τετραήμερο πρόγραμμα της Ιππικής Έκθεσης καθώς και της πολιτιστικής δράσης και την Θρησκευτική  Πανήγυρις του Εορτασμού της Αγίας Σοφίας.

Η φετινή Ιππική Έκθεση εμπλουτίζεται με δράσεις (Ιππική πορεία-Μουσείο Αλόγου), υπό την επιμέλεια του Ιππικού Συλλόγου «ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ»,δράσεις για τις οποίες θα αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες-συμμετοχές από την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Α.Αλτούνη.

Η τελευταία μέρα αυτή της Κυριακής είναι αφιερωμένη στον εκλιπόντα κ. Φρέντυ Σερπιέρη, Επίτιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και Επίτιμο Α’ Αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας και Πρόεδρο για πολλά έτη της Ελλανοδίκου Επιτροπής της Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας. Αυτός χάρισε στην Ανδραβίδα τον επιβήτορα «Πήγασο», Αγγλονορμανδικής Φυλής, όταν η φυλή κινδύνευσε λόγω έλλειψης επιβητόρων. Για τον κ. Σερπιέρη και για την ιστορία της Ιππικής Έκθεσης ομιλητής θα είναι ο Όμότιμος Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ΄Πρόεδρος της Ελλανοδίκου Επιτροπής της Ιππικής Έκθεσης κ. Ιωάννης Μενεγάτος.

andravida-ippiki-ekthesi2

Εδώ λοιπόν…εδώ που ο χρόνος, η ιστορία, το άλογο,ο άνθρωπος συναντιούνται, εδώ στην Ανδραβίδα μας σας προσκαλούμε και σας αναμένουμε.

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της 82 Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας

Γεωργιοπούλου-ΚοντόγιωργαΆννα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος