FOLLOW US: facebook twitter

Στελεχώθηκε η γραμματεία του ΤΕΙ Πύργου: Ανακούφιση για φοιτητές και καθηγητές

Ημερομηνία: 16-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7171″ img_size=”full”][vc_column_text]Παρελθόν αποτελεί το πρόβλημα στελέχωσης της Γραμματείας του ΤΕΙ Πύργου που επέφερε πολλές διαμαρτυρίες μαθητών λόγω της ταλαιπωρίας τους και είχε γίνει καθεστώς τα τελευταία χρόνια.. Έτσι, στο τμήμα ΔΟΕΠ & ΤΜ του ΤΕΙ Πύργου η γραμματεία στελεχώθηκε με δύο μόνιμους υπαλλήλους και πλέον φοιτητές και καθηγητές του ΤΕΙ νοιώθουν μεγάλη ανακούφιση.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του τμήματος, Αναστασία Ζαφειροπούλου, προσελήφθη μία υπάλληλος μέσω ΑΣΕΠ, ενώ υλοποιήθηκε και η δέσμευση της διοίκησης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας για μετάταξη μίας ακόμα υπαλλήλου, άρα δεν θα υπάρχει στο εξής κανένα πρόβλημα με τη Γραμματεία.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έπειτα από τέσσερα χρόνια δύσκολης περιόδου, πλέον έχουμε μόνιμο προσωπικό στη γραμματεία του τμήματός μας. Αυτό δείχνει ότι το τμήμα έχει μέλλον στον Πύργο, καθώς από δω και πέρα η εξυπηρέτηση, ειδικά σε επείγοντα θέματα,  θα είναι ακόμα καλύτερη και ταχύτερη»,  δήλωσε η κα Ζαφειροπούλου, επισημαίνοντας ότι η γραμματεία δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί ικανοποιητικά και να εξυπηρετεί τους φοιτητές, παρότι εξυπηρετούσε δύο τμήματα ένας μόνο υπάλληλος. Ελπίζω ότι από δω και πέρα όλα θα πάνε καλύτερα όσον αφορά τη λειτουργία του τμήματος, για το καλό πρώτα από όλα των φοιτητών και γενικότερα της εκπαιδευτικής διαδικασίας».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot