FOLLOW US: facebook twitter

Σταύρος Νάστος: «Το ποδόσφαιρο είναι χόμπι, όχι μέσο επιβίωσης…»

Ημερομηνία: 31-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34571″ img_size=”full”][vc_column_text]Την προσωπική του άποψη- μέσω του προφίλ του στο fb για την σωτηρία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου- εκφράζει ο Σταύρος Νάστος, ένας άνθρωπος που έχει… φάει με το κουτάλι τα γήπεδα.

Ο Στ. Νάστος προτείνει μεταξύ άλλων συγχωνεύσεις ομάδων και να ρίξουν το κασέ τους οι ποδοσφαιριστές, καθώς, όπως υποστηρίζει, το ποδόσφαιρο είναι χόμπι κι όχι μέσο επιβίωσης. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Προσωπική γνώμη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι, ότι η κρίση στη χώρα μας έχει επηρεάσει και το ποδόσφαιρο. Σχεδόν το 80% των ομάδων δε μπορούν να αναδείξουν συμβούλιο. Γιατί πολύ απλά από ερασιτεχνικό είχαν κάνει τα προηγούμενα χρόνια το ποδόσφαιρο επαγγελματικό και σε χρήματα και γενικά στη λειτουργία μιας ομάδας, με αποτέλεσμα όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ηγούνται των ομάδων να χαλάνε κάθε χρόνο πολλά χρήματα χωρίς κανένα κέρδος.

Αυτές οι εποχές δυστυχώς τελείωσαν και αν όχι για όλους, κάποια στιγμή θα τελειώσουν και τα παραδείγματα είναι πολλά. Όλοι τα γνωρίζουμε. Για να μπορέσει το ηλειακό ποδόσφαιρο να σταθεί στα πόδια του μία είναι η λύση. Πολλές συνενώσεις και οι ποδοσφαιριστές να ρίξουν τα κασέ τους και να πάνε για κανένα μεροκάματο. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δε μπορεί να λύσει το πρόβλημα επιβίωσης.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι χόμπι… Όλοι ξαφνικά έγιναν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από τον πρώτο χρόνο. Όμως με ερασιτεχνικές απαιτήσεις. Αυτό πρέπει να γίνει από τους παράγοντες που τους έκαναν ονόματα και επαγγελματίες. Συγγνώμη αν στεναχώρησα κάποιους. Όμως έχω μάθει να λέω πάντα την αλήθεια, όσο πικρή κι αν είναι…».

Μαρία Καραντώνη[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot