FOLLOW US: facebook twitter

Σκακιστική Ακαδημία Πύργου: Χρυσός ο Μακρίδης, αργυρός ο Κολλύρης

Ημερομηνία: 26-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πολύ καλή εμφάνιση από τους αθλητές της Σκακιστικής Ακαδημίας Πύργου στο Ατομικό Νεανικό Πρωτάθλημα της ΕΣΣΠ για το 2017.

Για πέντε συνεχόμενες ημέρες, αφού οι αγώνες έγιναν από τις 19-23 Απριλίου στο Ρίο Αχαΐας,  τα παιδιά εκτός του αγώνα είχαν και την καθημερινή διαδρομή να αντιμετωπίσουν Πύργος – Ρίο – Πύργος, δηλαδή 220 περίπου χιλιόμετρα την ημέρα.

Στην μικρή κατηγορία Κ08 ο 7χρονος  Σταθόπουλος Πάρης τερμάτισε 4ος δίνοντας πολλές υποσχέσεις για του χρόνου που θα αγωνίζεται στην ίδια πάλι κατηγορία.

Στην Κ10 είχαμε δύο μετάλλια. Συγκεκριμένα στην πρώτη θέση με 5 νίκες σε 5 αγώνες και χρυσό μετάλλιο ο Μακρίδης Δημήτρης και στην 2η θέση με 4/5 μοναδική ήττα από τον Μακρίδη στον 4ο γύρο και αργυρό μετάλλιο ο Κολλύρης Ανδρέας.

Στην ίδια κατηγορία συμμετείχε και ο 9χρονος Μπερκουτάκης Νεκτάριος – Ραφαήλ,  όπου τερμάτισε στην 9η θέση μία θέση που σίγουρα δεν αντιπροσωπεύει την δυναμική του.
Ο Μακρίδης Δημήτρης κέρδισε και την πρόκρισή του στα τελικά του Ατομικού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην Κ10 που θα γίνουν τον Ιούνιο στο Ρίο Αχαΐας.

Στην Κ12 συμμετείχε ο Καστής Φώτης που τερμάτισε στην 6η θέση .
Ελπιδοφόρα εμφάνιση των μικρών μας αθλητών και ελπίζουμε το 2018 να έχουμε περισσότερες συμμετοχές στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα.

* Για όλες τις δράσεις της Σκακιστικής Ακαδημίας Πύργου μπορείτε να ενημερώνεστε  στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pirgoschess.gr και fb: ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΡΓΟΥ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot