FOLLOW US: facebook twitter

Σήμερα η αποχαιρετιστήρια γιορτή των τμημάτων μουσικής προπαίδειας του Ελληνικού Ωδείου Πύργου

Ημερομηνία: 31-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Τα μαθήματα των τμημάτων μουσικής προπαιδείας που αποτελούνται από παιδιά προσχολικής ηλικίας, ολοκληρώνονται για άλλη μία σχολική χρονιά στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου.Μία διασκεδαστική για μικρούς και μεγάλους γιορτή, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου  σήμερα Τετάρτη στις 5 το απόγευμα.

Οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι  των παιδιών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σύντομη μουσικοκινητική παράσταση, με πρωταγωνιστές τα ίδια και καθοδηγητές-εμψυχωτές τις  δασκάλες τους Δώρα Ξένου, Καθηγήτρια Πιάνου και θεωρητικών, και την Φωτεινή Νικολοπούλου, καθηγήτρια πιάνου και εκπαιδευτικό.

Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν τη δουλειά μιας ολόκληρης χρονιάς των μικρών παιδιών τα οποία με το ταλέντο που διαθέτουν, μπορούν  να εξελιχθούν σε εξαίρετους μουσικούς.

Τα τμήματα μουσικής προπαιδείας λειτουργούν στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου για παιδιά Προσχολικής ηλικίας 4-7 ετών με σκοπό τη Μουσική αγωγή στην προσχολική και πρώιμη σχολική ηλικία. Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά ξεκινούν από 1η Σεπτέμβρη και τα μαθήματα μουσικής προπαιδείας από 1η Οκτώβρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot